![]() |
Pasiūlykit serialą prieš miegą
Peržiūrėti draugai, lost, how i met your mother, till death, vedęs ir turi vaikų - kažką panašaus, kabliuojančio, pasiūlykit :)
|
o man prieš miegą labai neblogai nuteikia Muchtaro sugrižimas, tik dažnai užmiegu per paskutinę reklamą :xx:
|
Citata:
Dar vienas su ne tokiu tūpu humoru yra "Whitney". |
Erlas neblogas, The war at home siuo metu ziuriu, uzkabino tikrai buvau visiskas fanas HIMYM ir Friends, taipogi ir Vedes ir turi vaiku:) tai jis toks nesa i ela bandy bet su unikaliu humoru:) tikrai rekomenduoju praziuret:)
|
That '70s Show labai neblogas :) Pirma sezona permeciau, laukiu likusiu HD. Tokia lengva komedija, pats tas pries miega.
|
As tai kobra 11 perziurejau viska, kiek buvo linkomanijoj :xx:
|
Citata:
|
yra rusishkas serialas lengvas toks humoras, pavadinimas 'svati'
ish rimtesniu labai patiko 'zona' senas serialas aishku,bet zhiurechiau dar karta dar vienas 'ostrog' 'pravila ugona' yra senu laiku toks visai nieko tikras toks 'iz zhizni mishi jiponchika' nu chia sheip viska ka ishvardinau yra rusu filmas,ash tik toki galiu zhiuret,kiti man netikri kazhkaip atodo |
gal kas zino kada pasirodys ar jau kur yra The walking dead 3 sezonas?
|
Citata:
|
Merdoko paslaptys paziurek, cia kaip senovinis CSI
|
geriausias serialas - alus, ikali pora buteliu ir miegi kai vaikas :D
|
Californication visai neblogas :)
|
The Wire ; Sons of Anarchy ; Game of Thrones
|
get smart, fawlty towers ?
|
Matau game of thrones jau daug kas rkeomendavo :D
Boardwalk empire, Spartacus vengeance, Band of brothers, The pacific (berods), yra pilna tu serialu dabar, net sunku atsimint kuriuos ziurejes :D |
Sostu karai
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Joey --- katik baigiau ziureti. visai neblogas serialiukas :)
|
Citata:
o kaip alaus sudetis itakoja pilva? kodel ne kojas? |
Citata:
|
nuo alaus tai tikrai ne :)
|
Citata:
|
pilvas ne nuo alaus, o alui :D
|
ir vel :D nuo serialu iki pilvuzu visokiu:D
|
Vyras be pilvo, kaip namas be balkono :D
|
nu man tai viskas iskart auga valgant, bendrai visam kunui svoris pasiskirsto, nezinojau kodel tau tiktais ant pilvo mase auga :D
|
Citata:
|
nesupyk, wolf.security, bet smagiai prisijuokiau :) alkoholis tikrai nepridedau daugiau liaukų, ir ypač riebalų. Energetine verte, alkoholis (kaip ir kiti, pvz aromatiniai angliavandeniliai, įvairios iškastinio kuro rūšys) tikrai turi daug kalorijų - daug skaičiukų. Bet 100kcal galima gauti iš angliavandenių, ir 100kcal galima gaut iš baltymų ar kitų medžiagų - ir jų dinamika bus skirtinga. Alkoholio kalorijos nėra pasisavinamos kaip kad pvz suvalgei varškės, ir kiek ant pakelio parašyta (pvz 100gr - 6gr riebalų) tiek ir gavai. Nes tada visi alkoholikai būtų stori stori, o jie, jei pažiūrėsi - visi liesi.
|
nu as irgi wolfo nesuprantu, alaus geriu daug ir daznai, kai isgeriu valgau be saiko viska is eiles, ale kaip kudas taip kudas
|
Citata:
Taikrai geras serialas.9 sezonai :) |
Citata:
|
Citata:
DAr jeigu megstate apie WW2 Tai: Band Of Brothers The Pacific Strafbat (The Penal Batalion) Visos po 10 seriju Serija kaip normlaus filmas - 90min. |
Nu as tai tik sopranus ir broadwalk empire galiu pasiulyt :) Man tik tokio zanro kinas eina :) Buciau dekingas jei kas nors parekomenduotu, ka nors tokio :)
|
Citata:
|
Breaking Bad, geresnio serialo paskutiniu metu neesu mates...
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/iypBTQYnJi4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Citata:
|
:xx::xx::xx: na jei prieš miega tai manyčiau geresnio repertuaro už einančius meksikonu serialus nesugalvosi...kažin ar pirmos reklamos sulauksi ,nuluši vien nuo vertejo:xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:50. |