![]() |
w211 e270cdi amortizatoriai
.
|
Citata:
|
.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Taip sakau, nes zinau. ka tik keiciau savo, tai seni buvo SACHS su MB nakleika, pasiemiau identiskus, tik be MB nakleikes. uz perpus mazesne kaina. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
:zenklas::thumbsup:
|
Citata:
T.y. pagal ka sprendziama kad daiktas tas pats? Vien tik pagal gamintoja? Nes jeigu neziureti i nieka isskyrus tai kad gamintojas tas pats, tai galima teigti kad visu mersu varikliai tokie patys. Nes gi mersas juos gamina :) |
Citata:
O tu manai, kad ta pati firma gamina skirtingus modelius MB gamyklai ir po to detalių pardavimui? Juk pirkau amortikus ne šiaip belenkokius, o skirtus MB automobiliu. |
Citata:
Todel ir idomu ar skiriasi ar ne. Nes jeigu kaina skiriasi tai gal ir sudetis kita. |
Citata:
|
Na taip, cia jau kitas klausimas.
|
Sita pati - cia vienoj vietoj perskaiciau, kad auto mortizatoriai turi buti keiciami kas 80 000 km., nesvarbu kokia ju bukle, tiek pravaziavus tipo keist neziurint. Tai kilo klausimas, o ka gamintojas siuo klausimu teigia? Kas kiek laiko normalios eksploatacijs salygomis keiciami W211 amortikai?
O kainos tokios: http://deiremas.lt/index.php?page=d748962145635435 Idomu, KYB juk irgi rimta firma, gal sioje vietoje imanoma sutaupyiti ir neimti sachs? |
Kaikuriose markese KYB eina kaip originalas
|
Dar yra Boge, kazkiek irgi pigiau (bet sako biski minkstesni gali buti).
O amortikus keisti reikia kai ju efektyvumas sumazeja. Ta galima nustatyi nuvaziavus ant amortiku test stendo ir procentaliai pasako kiek mazdaug dar jie gyvi. Plius minus. |
BOGE yra tas pats ZF (kaip ir sachs ar lemforder) Daznai BOGE dezuteje guli Sachs arba lemforder detale
http://www.zf.com/corporate/en/produ...ct_brands.html |
Citata:
|
2 kart jau buvau nuvares i vaziuokles diagnostika, ir du kartus diagnozavo man priekiniu amortizatoriu efektivuma ~46% tiksliai nepamenu. klausiu ka daryti? sako siaip keisti bet jeigu airmatikas tai jie nezino ka daryti reikia. priekines stoikes buvo keistos pries 65 000 km. kas zino, kaip su airmatikais? tos stendu reksmes reiskia ka nors?
P.S. abu kartai buvau ivares auto ant stendo max sukietinkta pakaba |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
.
|
Citata:
|
.