Porsche 911 greiciu dezes reset
Sveiki, gal kas zinot, ar imanoma 911 996 carrerai nuresetint tiptronic deze? Mersui buvau padares, visai kitaip vaziuot pradejo
|
suradai kur klaust :D porshu forume klausk
|
nenoriu regintis del tokios smulkmenos.. Turetu but taip pat, kaip volkswagene, bet ir ten nesiregistruosiu :)
|
niesti man bamba, ka jus ten resetinat, jaigu adaptacijos duomenis. tada patylesiu, bo vel akmenimis apmetis :)
|
bene ir porsha turi? :)
|
Tevas turi, mersa servise palikes buvau, tvarkiau galinius stopus, tai su porsu vazinejau
|
nors pas mane ne porshe, bet klausimas bus i tema :) pas mane jau dezeje isijunge avarinis rezimas visam laikui, nebeveikia nei W/S ir rankinis rezimai, ir neberesetina kai isjungiu ir uzvedu varikli (kaip anksciau darydavau) :) gal imanoma padaryt ant w211 Hard reset automobiliui? nesinori cia vaiznet pas zmones su STAR diagnostika, beje ir negaliu vaziuot siaip i miesta su 1 pavara... :)
p.s. Land Rover discoveriui 3 padarydavom hard reset, nes ten tai vienas pagr. akumas, o vat klausimas kaip su w211 kai yra du akumai (pagr. ir mazasis)? :) |
Citata:
|
Citata:
Moralas toks - kodėl akivaizdžius mašinos gedimus bandoma remontuot iškreiptu būdu ? |
Citata:
p.s. girdejau kad ta plokste nesiremontuoja o visa keiciama i kita nauja plokste :) p.s.s. mano auto 2002m. w211 e270 variklis OM647 :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:39. |