Atsijungdavo trauka. Diagnostika rodydavo tai perputima, tai nedaputima
|
Siandien nuvariau i diagnostika ir ismete klaida "Check component Y27/9 (Left EGR positioner). Positioner signals fault", bet kaip buvau darytis diagnostikos su staru man sake, kad pas mane EGR ir DPF yra isprogramuoti ir visur - O.
Tai kodel sia klaida meta? Ir gali del jos atjungineti trauka? |
Taipogi ryt keisiu didyji akuma kur randasi po sedyne. Ji reikia priprogramuoti su staru ar nebutina? Nes searchindamas forume per temas suzinojau, kad net reikia adaptuoti oro filtrus, ko as nepadares esu.
O mazaji akuma reiketu pasikeisti? uz ka jis atsakingas ir kokie jo pozymiai, kad reikia keisti? |
Jei EGR išprogramuotas, tai ir mes ta klaidą visada. Akumuliatoriaus pririšinėti tikrai nereikia ;). O gal egr pas tave neišprogramuotas, bet tik tau sakė, kad jį išprogramavo. Dedi kitą veikiantį egr ir bus aišku;) tuo paciu dar reiktų pasižiūrėti ką rodo gyvi parodymai, jei darė diagnostiką ir nepažiūrėjo gyvų tai sakykim, kad pinigus išmetei į bala ;)
|
Citata:
Taipogi siandien variau tech apziura ir pasikelus po variklio apsauga pilna tepalo. Nuveziau ir ziures is kur viskas teka :confused: |
Nu gera tu cia bolida nukirtai :D tepalas bega per tepalo ausintuva, kad ji pakeist reik visa virsu virs variklio nusiardyt. Detale 10 eur, darbai kokie 200 :) kai nuiminesi turbina tvarkyt tai ir tepalo ausintuvo gumas pasikeisk
|
mašina pigiau kokiais 500:confused:,o remontai kainuos kokius 1500užuojauta,labai didelis galvos skausmas...
|
Masina gan nedaug kainavo, nes pats truputi dirbu su Italija. Patrauke tas, kad neiviena dalis nedazyta (tikrinta), servisai pagal "Silberi" iki galo ir seip nenujota tiek is isores ir vidaus. Bet va, kad tenka man investuoti, o dziaugtis po kolkas negaliu :)
Jei tepalo ausintuvo tarpines leidzia tai per dezes ir variklio sujungimo skylute turi pastoviai laseti tepalas? |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:23. |