Darbo pasiulymai
Uzmeciau aki kad ner tokios temos lyg ir, tai manau reiktu pakurt, gal kam pravers sita tema, gal kas ka nors pasiulys :D Nes kaip tik pradejau dairytis, ir pastebejau kad niekas nieko gero nezada :D
|
O tu nori tik pradedamas dirbti kad tau kazkas kazka gero pazadetu? Gal biski patirties, ziniu reiktu? ar iskart 10k uz nosies krapstyma nori? :D jei toks darbas atsiras as irgi puse etato pasirasyciau padirbeti laisvu laiku :D
|
Che che jaunimas siais laikais ...
Milijona ir iskart ;) po puse milijono siandien ir rytoj netinka :) |
siulau nauduotas padangas urmu :) vasara apie 150vnt, ziema apie 700vnt
pirk ir uzdarbiauk :) manau tikrai pavyks uzdirbti, jeigu protingai darysi |
Tema isties bus naudinga :) mano darbe daznai vietos yra serviso darbuotojams. Dabar butu reikalingas zmogus Vilniuje nusimanantis apie dazyma. Jei yra norinciu PM ir nukreipsiu kur reikia. Darbo uzmokestis pagal darbo rezultata. Taip pat ieskoma administratore/ius butina rusu kalba, anglu ir vokieciu butu privalumas.
|
zmona mano i admines galetum ikist :) patirties 0. kalbas moka, isvaizdi :D
|
Citata:
|
Citata:
|
nene, blogai mane supratot, nereik nei milijono, nei tu 10k :D Minimumas ar daugiau nei minimumas mane jau tenkintu, pats suprantu kad pinigais niekur nelyja.
Todel ir pakuriau tema, nes manau bus daug kam aktualu. EDIT : Del tu padangu, tai netureciau kur ju sandeliuot manau, antra reik pinigu jom issipirkt :) i skola gi nieks neduos :D |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:59. |