Restoranų rekomendacijos. Kas, kur ir ką skaniai valgėt?
Sveiki,
Mėgstu skaniai pavalgyti ir kartais jau trūksta įdėjų kur ką naujo ir skanaus paragauti :) rekomenduokit kur buvot ir kas patiko - manau visiems pravers :) Aš pradėsiu: 1. Klaipėda - Friedricho pasazas, picerija. Cili sriuba (skaniausia kokia esu ragaves :uuu: ) ir Brushcheta (didele porcija ir tikrai skani :) ). Dar chebra sakė kad Skandale labai skanūs šonkauliukai, bet pats dar nespėjau paragauti. 2. Anupriškės - Tonyresort. Cezario salotos (skaniausios Lietuvoj :) ) ir visi kepsniai labai gerai paruošti ir skanūs. Labai maonus aptarnavimas. 3. Vilnius - Böff Steakhouse. Filė Minjon (vienas is skanesniu kepsniu kuriuos esu ragaves). 4. Vilnius - alaus restoranas Aula. Labai skanūs žirneliai su spirgučiais :) jei busit centre - užbėkit išlenkt alaus bokaliuko :) 5. Vilnius - Bistro 18. Tigrinės krevetės (nemažas užkandis ir skaniausios krevetės kokias esu ragavęs :) ) 6. Vilnius - kavinė/baras Fabai. Neprabangi vieta, bet visi kepsniai ant zariju neblogi :) Mano megstamiausias - Pipirinis kepsnys. Salyginai nebrangu. Vėliau papildysiu :) |
Klaipėda, Vilnius - Restoranas "Klaipėdos senamiestis". Ten jie turi legendines keptas sūrio lazdeles. Labai skanus reikalas :)
Vilnius - "Takeway" Panoramoje arba Verslo trikampyje (Jasinskio g.), ekologiškas, labai skanus rytietiškas maistas. Rekomenduoju trintą saulėje džiovintų pomidorų sriubą :thumbsup: |
Gera tema :wave:
1. Vilnius / Telegrafas (Prancuziska virtuve) - Salotos ,,Du Marche'' mirtinos :sirdys: ir Dorados file kepta ant groteliu... 2. Vilnius / Da Antonio (Italiska virtuve) - Kepta anties krutinele nereali ir desertas panna cotta su avietem :taip: Siaip situose restoranuose viskas labai puikiai, ypatingai kas megsta juros gerybes. As kai ju nemegstu tai man labiau Da Antonio, nes ten didesnis pasirinkimas, o Telegrafe didzioji dauguma praktiskai vien juros gerybes :) |
Citata:
Neuzsakinekit i namus is Soya. Uzsakiau neseniai didele porcija vistienos, tai is pradziu pagalvojau, kad cia per klaida maza supakavo, o pasirodo pas juos tokio dydzio porcijos :wacko: nu ziaaauriai mazos porcijos, o kainos dideles. Labai rekomenduoju kinieciu restorana "9 drakonai". Labai daznai ten valgau, turbut vienas is geriausiu kieniciu restonaru Vilniuje. |
Klaipeda, bocheminiu vietu nemynesiu, kur maziau negu uz 40Lt nepavalgysi.
1 Restoranas Ridikiai - meniu kasdien keiciasi. Ju linkme italiska virtuve, bet yra ten visko. Puiki vieta!(ne reklama, seimos verslas ir jie nenuleidzia kokybes jau kiek metu ) nevietiniams orientiras - posukis i perkela i Smintyne(ten kur su masinom keliasi) 2 Biskvitas - greitai skanu palankios kainos. meniu nera didelis bet yra visko ko reikia. 3 Kurenas - skanu, gal ne taip greitai kaip noretusi, o gal pataikau nuolat per pietu valanda ir del to kamsciai virtuveje. Sportuojantiems ar laikantiems dietos meniu nurodyta kiekvieno patiekalo kaloriju kiekis:) 4 Alibi. Kiek kartu buves tiek kartu patiko. |
Kaunas - Grizzly grill https://plus.google.com/117605609438...ut?gl=lt&hl=lt asmeniskai ten viskas skanu, mesa kepama be aliejaus, garnyras pasirinktinai. Siulau vistienos kepsni su svieziom darzovem, bulviu puselem ir garstyciu padazu :)
Jeigu netycia vaziuosit pro Plunge - restoranas Porto 55°56'21.2"N 21°52'49.0"E siulau vistiena idaryta sauleje dziovintais pomidorais. Turbut geriausia vieta Plungeje. |
Kelyje Vezaiciai - Plunge, Kuliuose salia kelio yra tokia Karcema. Pigu skanu ir greita.
|
Citata:
|
Visa pica, Vilnius, Silo g 13a https://www.facebook.com/visapica krosnyje ant malku keptos picos, labai rekomenduoju
|
Citata:
Esu buves turbut visuose. Mano top: 1. Rhodos, Graikiska virtuve, Vilniaus g. 2. Kultura, Paveikslu galerijoje, K. Donelaicio g. 3. Teatro kavine, Dramos teatras, Laisves al. 4. Flamenco, Laisves al. Toliau visi kiti . PJ,(Pizza Jazz), man asmeniskai geriausias yra Vilniaus g. Senamiestyje. . La Rouge, Vilniaus g. . Talluti, Taikos pr., geri burgeriai. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:16. |