Neaiski vibracija
sveiki tai va turiu tokia beda mb230ce . 92m. 2.3l automatas . is vietos pajudant staigiai , pereina tokia vibracija per visa masina , tai vyksta tik pirmu begiu . Tai pakeiciau kardano guma priekine , pakabinama guoli , dezes pagalve vis tiek tas pats , vaziuokle gale be priekaistu , meistrai ziurejo geri tikrai . Pakeistos dalys naujos ir tikrai ne pigiausios . tai mintys sukasi kad vibracija aina is dezes , bet automato darbui jokiu priekaistu neturiu , begius meto nejuntamai tiek salta tiek silta . Taigi ar gali apd. vibruoti , ar kur dar galima slieku ieskoti ?
|
o motoro pagalves ? nors chia tik prielaida .
|
Nu ka as zinau kad variklio kaip nera jokios vibracijos turejau minti bet kad manau turetu jos ir kitais atvejais pasireiksti
|
Citata:
|
nu bet tai variklis jotu kai jam sunku kai varai kokiu 50 , 4 begiu ir tada gazuoji arba i kalna koki , nu as ir turejau jas galvoj , bet kilojau as jas man jos lyg geros , nu jai nekils daugiau minciu reiks badyt keist ne karve kainuoja
|
statau uz reduktoriu, turbut ne tik vibruoja bet tuo metu ir uzia, toks garsas virouzimas :D
|
o ką bendro turi reduktorius ir judėjimas 1 bėgiu vibracijos atžvilgiu?
|
aj nedaskaiciau gal, tik pirmu? pas mane taip buvo visais begiais prie zemu apsuku, bet neatmetu galimybes kad vistiek tai gali buti :) pakabinus ant keltuvo speju vibracijos nebus
|
duju nera tavo aparate?
mano spejimas bus, smiges lando zondas, per riebus misinis |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:14. |