Namų stereo sistemos
noreciau padiskutuot ta tema,gal kas daugiau susigaudo apie tai
idomu kas kokias firmas vertina,kam kokia kokybe tinka |
visu pirma tau reikia apsispresti i hi-fi ar i hi-end taikai ir kiek pinigu pasiryzes tam skirti :) plius reikia apsispresti ar CD ar vinilo klausysies, na o tada pradedam diskusija.
|
ar isvis namu kino sistemas turi omenyje
|
na noriu padiskutuot apie viska,siaip daugiau i namu kina taikau ;) pas mane nera galimbiu statyt dideles pastatomas koloneles,as jau kaip ir nusipirkau sau mini namu kina,bet renkam broliui pas kuri labai didele kvadratura salono,cia ir prasideda visos problemos ;) kai nueini i parduotuve tai pasakai mazdaug kaina,tai renka renka,o po to nueina pradavejas ir rodo uz 3 kart didesne kaina koloneles ir kaip jos skamba,kad cia ir taip aiksu kad kuo brangiau tuo geriau ;)
|
Citata:
|
Na del namu kino tai as nelabai kompetetingas ka patarti. man tai nesuvokiamas ir beprasmiskas pinigu metymas. kas kita- muzika.
jei didele patalpa lai pirma susigaudo aida, nes garantuoju, kad ten jis bus. ir kol bus aidas, tol niekas neskambes, net ir kinas :) |
Citata:
|
Namu kinui as imciau Klipsh koloneles. muzikai jos nelabai (cia mano akimis ir ausimis), bet namu kinui pats tas.imanoma ju surasti nelabai brangiai, firma su savo istorija ir koloneles specifines, turesit idomu daikta.
|
dar pasiuliciau ziureti yamaha ir infinity
o kokia kvadratura ten yra |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:06. |