Xenon- kur restauruoti?
Sveiki, jau nebeatmenu, bet kažkieno temoje skaičiau, kad restauravosi xenonus ir buvo labai patenkinti darbais ir rezultatais. Skambinausi į xenon.lt, bet jie tais darbais nebeužsiima. Gal ne ten pataikiau? Jie dabar Kaune, o seniau lyg ir Vilniuje buvo. Aš pats Kaunietis, bet ir į Vilnių ne problema papulti. Dėkingas už info iš anksto, Būtų geriau, kad info būtų paremta patirtimi.
|
teko darytis man. Dariausi pas forumietį yamato (rasi pradžią parašęs, gal sumaišiau, realiai Karolis). Darbų kokybe likau labai patenkintas. Vaizdas yra tiek estetinis, tiek šviesa naktį..
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...79&oe=58C65CA1 Rašyk jam arba pm, arba parašyk man, atsiųsiu tel. nr., paskambinsi ir sutarsi. Randasi Marjampolėje, bet jeigu nepakeliui - gali siųsti ir taip pat gauti atgal :) |
o kur galima balasta sutavrkyt? Vandens pribego ir ATA
|
na jeigu jau sudege, kazin ka bestuvarkysi :)
|
Citata:
Jie pakeitė pavadinimą :) Kreipkis - nenusivilsi. |
Zinau kad kinieciai restauruoja juos. O tie visokie xenon pardavejai is ju perka ir perparduoda. O kas Lietuvoje restauruoja nezinau. Seip nuo modelio balasto priklauso. Nauji tikrai nepigus. Pvz mano bosch 2 kartos, tai nauja pigiausiai buvau rades uz 700€.
|
atsiusk nuoroda kinieciu - man Smaxui naujam reikia tai niekur nerandu analogu.
|
Tai aliexpress ziurek. Nu ka as zinau koks ten blokelis. Pas visus skirtingi buna.
Vakare paziuresiu, turiu viena blokeli. Ant jo uzdetas garantinio lipdukas su firmos pavadinimu. |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:17. |