![]() |
laisvu ranku iranga automobilyje
taigi kolegos sendien susimokejau uz kalbejima telefonu ir sakiau po pirmos baudos desiu laisvu ranku iranga, gal kas ka patartumet kokia pasirinkti? Noreciau kad kuo maziau matytusi, kad kazkas ideta :-) ir seip man atrodo didziausia problema,kad telefonas yra iphone nes itariu nesusijunks su visom tas graustuko bliutufas? Ar klystu?
Aciu |
Pigiausia nokios, apie 60lt, arba bet kokia kitokia. Gali dėl visa ko išsibandyt gyvai prieš perkant salone, bet turi "susikalėt" su visais, bent dauguma BT įrenginių. Mano Apple kompas per sekundę susikalbėjo su BT usb adapteriu, siųstu iš dealextreme už 1,5 dolerio. Jei važinėji vienas, gali dėtis įrangą į mašiną, bet daug patogiau mano nuomone yra BT ausinė į ausį - negirdi aplinkiniai mašinoj ką kalbi, gali vaikščiot su ja ir nereik telefono trauktis iš tašės ir t.t.
|
Citata:
|
Nu tai Parot firmos skaitoma aukštas lygis. "Lapinas" jas ir parduot ir sumontuot gali.
|
naudojuos ir as Parot, ateini prie masinos, automatiskai blutufas susijungia ir skambuciai per masina eina, melodija per koloneles groja, garsas irgi per jas eina, kas liecia pokalbio kokybe, tai kaip ir su kiekviena laisvu ranku iranga, tave girdes biski prasciau
|
Citata:
|
trijose mashinose turiu, nokia ant visu veikia, gerai, tik budavo,kad kartais isprotedavo, reikdavo uzhgesinti motora ir vel uzhvesti, taip buvo nutike,gal kokius 4 kartus per tris metus. Iphonas veikia labai gerai,ishkart pasigauna, tik ant vienos mashinos,kur kazhkoks vodafoninis imontuotas,girdzhiu labai tyliai, bet girdzhiu. Iphono beda ta,kad blutusas nesveikai suvalgo batareika :)
|
naudoju parrot ck3100 man superinis jis :) aisku tik naujesnio modelio noreciau
|
naudoju ir dziaugiuosi, superinis daiktas ir jokiu laidu :) http://www.e-senukai.lt//001396408109_2.html
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:07. |