![]() |
MB perdarymas is JAV i EU standartus
1 Attachment(s)
Ar yra kas perdares MB is JAV i EU, kad gaut atitikties sertifikata is eksperto?
Siuo metu mano w123 numatyti 4 perdarymai: 1. Gabaritai sviecia posukiuose, o jie turi buti balti. 2. Nera priesrukiniu zibintu gale 3. Reikalingi posukiai ir ant sparnu sonu. 4. Tolimos sviesos deka ten, kur turetu degti tik priesrukinis Kaip kuo maziau darkant automobili visa tai istaisyti, gal kas turi minciu? |
Citata:
|
Citata:
1. nukerpi viena is triju laida kuris eina i posuki ir nebedega gabaritai. ta nukirpta pajungi ten kur ir priklauso kad degtu gabaritas. 2. nezinau kaip w123 net 202 uzteko tik lempute istatyt 3. posukius ale maksima gali priklijuot kad praeitum ir negadintum sparnu, po eksperto nulupsi. 4. kam tau prieki priesrukines? ekspertas prieki nereikalauja. paprasciausei jei jau nori prieki preisrukiniu keiti i eu lempas ir zaidi su laidais |
Citata:
1. Nusiperki europines lempas ir perjungi gabarito laidą į europinę vietą. Turėtų tikti ir jungtys. 2. Priešrūkinis žibintas priklauso tik vienas ir jeigu nebuvo nei jokio priešrūkinio teks daryti nuo nulio. 3. Nesąmonė, nes neskaitant visokių italų europiniai variantai posūkių ant sparnų neturėjo. Iškilus didesnių problemų nulėkčiau konsultacijos į Silberį. 4. Įdėjus europines lempas išsispręs ir šita problema, tik teks laidus perkonstruoti, nes jungtis pasikeis. Sėkmės darbuose. :) |
Pataisykit jaigu klystu, bet priesrukiniai, man rodos privalo but nuo 200x metu...taigi sitam W123 jo nereiks
|
dekui vyrai, gavau siek tiek ideju, kurias veliau bandysiu pritaikyt. Parasysiu veliau kaip sekesi :)
|
Citata:
|
Aš jam jau anam forume sakiau, kad prieky priešrūkiniai ir sparnuose posūkiai yra papildomos opcijos, kalbant apie tokio laikmečio mašinas, ir niekas negali reikalaut kad jie būtų, bet gali tokia forma reikalaut susimokėt į kišenę..
|
Citata:
|
o ar as galeciau pasakyti kad priesrukiniu isviso nera? gale nera ir taip, o priekyje tiesiog is tu mazesniu lempu isimciau priesruku lempa ar atjungciau kaip nors. Tos pat lempos dirba kaip ilgosios sviesos juk.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:10. |