![]() |
W210 Priekinio stiklo keitimas
Labas viseiems. Ar kas keitė priekinį stiklą su lietaus davikliu?Ar išvys tokie stiklai yra LT pardavime? Gal kas patars kokią firmą kur gerai stato ir neperbrangiausiai.:wave:
|
esame keite w211 priekini stikla Marijampoleje, firmoje Evelkas, jei neklystu. Lietaus daviklis po keitimo veikia kaip ir veike - puikiai. pries viska paklause ar nesildomas ir ar avantgarde :) uz darba su stiklu ir visais priedais kazkur ~1000lt, be to - viska apmokejo kasko! :sokiaipokiai: viskas veikia puikiai, dirba vyrai tvarkingai, svariai :) tiesa, sake jei nori pasilikt stikla ji siek tiek brangiau kainuoja isimt :D
sekmes! |
Citata:
yra evelkas s.miestelyje, neblogai padare, turi kalnus stiklu visokiausiems modeliams. dar yra ozo g. prie kuro aparaturos sankryzos ivaziavimas prie kino teatro tiesiai iki kiemo galo... |
Priekinio stiklo keitymas.
Klausymas yamato:
-kas buvo per įvykis,kad apmokėjo Kasko draudimas? -ir kam reikia pasilikti tą stiklą? Dabar klausymas Giedras 007: -kiek kainavo tam evelke tas stiklas? Ačiū.:wave: |
Citata:
tai vat, pasikeitem nemokamai priekini stikla :D o stiklo pasilikti nereikejo, tiesiog uzejo toks kvailas klausimas, paklausiau, tai sake, jei tikrai reikia, tai gali isimt, bet darbo reikes krupstesnio daug ir kainuos daugiau. |
Citata:
tikrai nepasakysiu kiek kainavo, nes pakankamai senai buvo, o kainos keiciasi... paprasciausiai pasiskambinti ar tiesiog uzvaziuoti jei pakeliui, beja mano abu keitimai buvo kasko problemos tai del kainos tikrai nesidomejai as tik norejau pazymeti, kad evelko vyrai is mano minetu tvarkingiausiai pasidarbavo, o upes g. palei stoga dazus iki metalo nulupo ir dar su tokiom pretenzijom kad as cia prisiknisineju..... :cenzura: tegu jie ten. nerimta istaiga, bet matyt papigiajska nes draudikas nurode juos ir dar keleta, tai as kur arciau nuvaziavau...:cenzura: nelaiko nervai kai prisimenu |
Evelkas yra kokybe!!! Zinoma kokybes negausi uz centus, todel ir brangu. O siaip idejimas pats kainuoja apie 80-150lt, cia kalbu apie "garazinius", taciau tai dar nereiskia kad jis bus blogai idetas. Istikruju tai jei esi bent mates kaip deda stikla, tai ir paciam nera sunku isideti. Su tais lietaus davikliais nieko sunkiau ten nera, svarbiausia kad stiklo magnetukas tiesiogiai prisiliestu prie stoikes magnetuko, nors bereikalo as cia aiskinu, visvien pats nedesi :)
|
w210 esu keites tai evelke 500lt su lietaus davikliu
|
Priekinio stiklo keitymas.
Na va tai trumpai ir aiškiai. Ačiū mantizasss.:wave::aciu::vairuot::3:
|
Labas visiems ir vėl. Jau pasidomėjau dėl mano stiklo keitymo. Tai Evelke su viskuo bus 710lt. O radu dar firmą Euroglass už Bigo, tai 500lt. abiejose stiklai melsvi ir su lietaus davikliu. Vat apie Evelką yra atsiliepimų, o apie Euroglassą nieko negirdėjau. Gal kam teko susidurti su ja, nes skirtumas yra, bet gal meistrų rankos ne iš ten auga ir po to bus daugiau problemų dėl tų 200lt.? Ačiū.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:20. |