MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 2.3 110kw nekyla apsukos (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=10437)

justoshis 2012-08-23 12:20

W210 2.3 110kw nekyla apsukos

Sveiki,

Susidūriau su problema, gal kas žinos ar patars kas čia gali būti. Situacija tokia:
Šiaip važiuoja kaip ir normaliai, nors atrodo jaučiasi galios trūkumas, tačiau nuspaudus kickdown (automatas) apsukos kyla vangiai, o pakilus iki 4500 nebekyla ir šiaip nieko panašaus iš greitėjimo nesulaukiu kaip kad anksčiau būdavo. Nieko nekeičiau, mašina varoma benzinu/dujomis, bet nesvarbu koks kuras įjungtas, vis tiek tokia pat situacija.
Tai kas gali būti kaltas? Skaičiau gali būti MAF, Lambda, CPS, gal velenėlio daviklis. Beje, mašina neįjungia jokio avarinio režimo, tiesiog nevažiuoja ir tiek.

Tomskis 2012-08-23 14:29

tai gi tu turi star diagnostika, ko nepasidarai? :)

justoshis 2012-08-23 19:13

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 226624)
tai gi tu turi star diagnostika, ko nepasidarai? :)

streikuoja mano diagnostika dabar :D bandysiu po vieną keisti dalį ir žiūrėt, nes turiu atsarginių, bet gal kam taip yra buvę, tai iškart pasakytų kurią žiūrėt :)

vampyras 2012-08-23 19:46

Citata:

Pradžioje rašė justoshis (Post 226646)
streikuoja mano diagnostika dabar :D bandysiu po vieną keisti dalį ir žiūrėt, nes turiu atsarginių, bet gal kam taip yra buvę, tai iškart pasakytų kurią žiūrėt :)

gal meta call827 klaida staras? :xx:

justoshis 2012-08-24 12:22

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 226655)
gal meta call827 klaida staras? :xx:

nepamenu dabar klaidos, bet buvo bendra klaida, kad neranda įrenginio. Pratrynė pas mane kompe failus kažkas kai namie buvau paskolinęs pasinaudoti savaitę, tai dabar nieko nesigauna, o pats mersas tai dirba kaip nori. Dabar kažkas kala po kapotu nesveikai, o kartais ne, kartais traukia, kartais ne...

o kas per klaida ta call827?

Pifas 2012-08-28 20:33

Hi,
Pas mane dyzelis bet irgi labai panasiai, tik apsukos nekyla auksciau 3k. Paskaiciau angliskuose forumuose, ir turbut radau kas yra. Po oro issiurbimo kolektoriumi yra toks varikliukas, jis kazkokia sklende atidarineja, vat tas ir neveikia. Nes kai numini gaza ir ji per jega su atsuktuvu pasuki, tada ir apsukos uzkyla iskart. nesu tikras apie bendza bet galetu irgi kazkas pan buti

aware 2012-08-28 21:05

Citata:

Pradžioje rašė Pifas (Post 227326)
Hi,
Pas mane dyzelis bet irgi labai panasiai, tik apsukos nekyla auksciau 3k. Paskaiciau angliskuose forumuose, ir turbut radau kas yra. Po oro issiurbimo kolektoriumi yra toks varikliukas, jis kazkokia sklende atidarineja, vat tas ir neveikia. Nes kai numini gaza ir ji per jega su atsuktuvu pasuki, tada ir apsukos uzkyla iskart. nesu tikras apie bendza bet galetu irgi kazkas pan buti

Pas tave avarinis rezimas isijunges ir priezasciu gali but N+1

Pifas 2012-08-28 22:44

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 227331)
Pas tave avarinis rezimas isijunges ir priezasciu gali but N+1

HI,
dekui uz info. Mano visa istorija tokia:
Vaziavo viskas normaliai ir pries 7 dienas dingo traukimas. Perskaiciau angliskam psl kad egr gali buti uzkistas, issiardziau ir vos 2 pirstus isejo prakisti kaip ten buvo viskas uzake, isvaliau viska, bet vaziavimas nepagerejo. Tada perskaiciau apie ta varikliuka jis ang vadinasi - Inlet Port Shut Off Motor
Kai bandai sukineti ji su isjungtu varikliu jis jauciasi kad nusikamaves, del to kartais jis man suveikia o kartais ne, nes pastovejus masina vel vaziuoja be priekaistu kokias 2 min. Angliskam psl perskaiciau kad vienas susitvarke ta atjunges varikliuka ir su spyruokle atidares ta sklende. bandysiu ir as savaitgali paekperimentuoti. UK pazystamu neturiu o i mersu dirbtuve del diagnostikos vaziuoti bijau nes paliksiu daugiau negu pati masina kainavo :)
Gal kokiu kitu ideju ateina i galva?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:12.