![]() |
W210 2.3 110kw nekyla apsukos
Sveiki,
Susidūriau su problema, gal kas žinos ar patars kas čia gali būti. Situacija tokia: Šiaip važiuoja kaip ir normaliai, nors atrodo jaučiasi galios trūkumas, tačiau nuspaudus kickdown (automatas) apsukos kyla vangiai, o pakilus iki 4500 nebekyla ir šiaip nieko panašaus iš greitėjimo nesulaukiu kaip kad anksčiau būdavo. Nieko nekeičiau, mašina varoma benzinu/dujomis, bet nesvarbu koks kuras įjungtas, vis tiek tokia pat situacija. Tai kas gali būti kaltas? Skaičiau gali būti MAF, Lambda, CPS, gal velenėlio daviklis. Beje, mašina neįjungia jokio avarinio režimo, tiesiog nevažiuoja ir tiek. |
tai gi tu turi star diagnostika, ko nepasidarai? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
o kas per klaida ta call827? |
Hi,
Pas mane dyzelis bet irgi labai panasiai, tik apsukos nekyla auksciau 3k. Paskaiciau angliskuose forumuose, ir turbut radau kas yra. Po oro issiurbimo kolektoriumi yra toks varikliukas, jis kazkokia sklende atidarineja, vat tas ir neveikia. Nes kai numini gaza ir ji per jega su atsuktuvu pasuki, tada ir apsukos uzkyla iskart. nesu tikras apie bendza bet galetu irgi kazkas pan buti |
Citata:
|
Citata:
dekui uz info. Mano visa istorija tokia: Vaziavo viskas normaliai ir pries 7 dienas dingo traukimas. Perskaiciau angliskam psl kad egr gali buti uzkistas, issiardziau ir vos 2 pirstus isejo prakisti kaip ten buvo viskas uzake, isvaliau viska, bet vaziavimas nepagerejo. Tada perskaiciau apie ta varikliuka jis ang vadinasi - Inlet Port Shut Off Motor Kai bandai sukineti ji su isjungtu varikliu jis jauciasi kad nusikamaves, del to kartais jis man suveikia o kartais ne, nes pastovejus masina vel vaziuoja be priekaistu kokias 2 min. Angliskam psl perskaiciau kad vienas susitvarke ta atjunges varikliuka ir su spyruokle atidares ta sklende. bandysiu ir as savaitgali paekperimentuoti. UK pazystamu neturiu o i mersu dirbtuve del diagnostikos vaziuoti bijau nes paliksiu daugiau negu pati masina kainavo :) Gal kokiu kitu ideju ateina i galva? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:12. |