![]() |
W209 2.7cdi dreba
siandien vaziuodamas is darbo kazkaip staigiai aplenkiau kazkokia masina ir ten toks kelias nelygiotas buvo,tai kazkaip staigiai pradejo drebeti visa masina per pedala musti,vaira,per sedyne,isejau is masinos tai net apsauga drebeti pradejo(na gal cia del to kad nedasuktas koks varztas,bet pries tai nedrebejo) kame cia bedos?paduskes?diagnostika reiks daryt?
|
o gal koks cilindras nedirba? Nuo diagnostikos reiketu pradet
|
Citata:
ai beje greitejant tai viskas tvarkoj traukia ir nedreba bet sustojant ziauriai dreba biski pasmane kardano pakabinimo guolis buvo toks sioks,gyvuojantis dar,negali buti del jo? nu va pavazinejau i duobute maza uzvaziavau ir vel viskas i vieta atsistate nieko nedreba,kas cia per fintai nesuprantu |
Del pakabinamo tiktai ne,nes jei nueitu pakabinamas guolis tada spaudziant gaza nezmoniskai dreba...
|
o sustojus ant Draivingo greba ar ne?
|
nu as nesuprantu kas cia pas mane vyksta,ir servise rasti negali nes atvaziuoju tuo momentu kai nedreba
zodziu uzvaziuoji ant kazkokios duobes pradeda ziauriai drebeti per pedala,vaira bet jauciasi kad ne nuo variklio,kai starteris suka irgi dreba...pavazineji palakstai ant duobes vel uzleki viskas susitvarko,kas cia per vemaline |
ziurek variklio pagalves, man kai buvo isplysus tai uzspaudi islipa ji is savo vietos ir dreba , po to ikrenta atgal i vieta ir ne taip dreba
|
Jeigu diagnostikos nedarei, tai atvaziuok pas mane rytoj, galesiu paziuret ka meta kompas, gal nuluzes koks laidas ar fiskeje blogas kontaktas
|
Citata:
|
Mistika :-) jei but nueje variklio pagalves ant N neturetu drebet. Pas mane buvo nueje prie sviesaforo sustoju ant D neina masinoj sedet,visada junkdavau N sustojes ir nebedrebedavo...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:09. |