![]() |
Diagnozuokit prasau (foto)
2 Attachment(s)
Sveiki, kadangi esu beveik zalias variklio reikaluose, prasau forumieciu diagnozes.
e250 D, lasejo salerka ilgiau padirbus nuo variklio virsutines dalies tiesiai ant ismetimo koliko. Nuemus variklio apsauga matosi toks vaizdas: Attachment 8860 Is arciau: Attachment 8861 Salerka ant 3 pirmu purkstuku(?), putoja, prisikaupia per kokias 5 min pilna, uzgesinus subega per keliolika min atgal i cilindrus, girdisi, kad "traukia" atgal. Klausimai: Ar teisingai supratau, kad purkstuku gumeles nesandarios? Kaip gydosi, nukelus voztuvu dangteli lengvai pasikeist? Yra gumeliu remkomplektas? Kodel pirmi 3 cilindrai, pirmas labiausiai, trecias maziausiai, o ne visi 5? Kazkas susije su perkaitimu ar atsitiktinumas? |
abratkes tau leidzia, pasikeisk slangiukus
|
Citata:
|
del susisiurbimo dalius paaiskins, gal ten kazkas praleidzia, o abratkes tai tos medziagines
|
pasikeisk abratkes. jei tai nepades, pabandyk paverzt forsunkes(purkstukus).
jei tai nepades, suk forsunkes lauk ir keisk tarpines, jos zalvarines ar varines arba aliumines. jei ant uzvesto, tau kai pribega saliarkos burbuliuoja, tai greiciausiai ne abratkes kaltos, bet isitikinimui pasikeisk, nes tai lengviausiai. |
forkameras paverzti reikia, jei sitam varikli jos yra, bet seip pasikeiti abratkes, salerka nebegs, nieks ir neburbuliuos, nebent dar patys purkstukai kiauri
|
jei burbuliuoja reiskia kompresija varo, tai gali buti del tarpiniu, esu su tuo susidures ant tds.
|
eik jau eik :) tuoj ateis musu motoristas i foruma, isaiskins viska :)
|
niekur as neisiu :xx:
sakau kaip buvo man. |
Keiti visas grįžtamąsias šlangutes. Dangtelio nereikia nuimti, tiesiog numauti ir užmauti. Jos susidevėjo nuo amžiau, prastos kokybės. Pačių pigiausių nepatariu prikti, nes greitu laiku matysi vėl tokį pat vaizdą. Jei leistų prieškamerės, tada būtų toks puškavimas ir matytųsi garai (dūmai) kaip iš garvežio.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:07. |