![]() |
abs ir esp
Sveiki mersu fanai.Reiktu konsultacijos.Mano mersui uzsidege ABS ir ESP.Is pradziu uzgesinus ir uzkurus vel uzgesdavo pavaziavus vel uzsidegdavo.Veliau pradejo degti tik uzkurus ir isijunge avarinis rezimas automate.Mersas w211,pajungem kompa rodo galiniai ABS sencoriai....gal chebra kam buvo panasi beda???esu uzsienyj tai nelabai turiu galimybiu per servisus lakstyti.Dekoju
|
jaigu mes apie tokius pat 211, ir apie galinius abs sensorius, tada reikes netik sensoriu bet ir "Antriebswelle". nes ant jos yra magnetinis ziedas, ir mersuose galima pirkti tik visa "Welle" kaina apie 800€. Bet toks zmogietis vardu (Hermann) pardavineja savo gamybos ziedus, ir jie veikia, vienas apie 80-120€.
p.s. be serviso nelabai cia ir issisuksi. sekmes. |
Dekoju uz info.Norejau pasidometi kur rasti Hermann kuris pardavineja "Antriebswelle"?
|
Citata:
|
Didelis dekui
|
Gal vistik pradziai su normalia diagnostika pasidaryk procedura ir imesk cia klaidu kodus su visu tekstu ka duoda
|
sveiki,
sendien ir man atsitiko panasus dalykas, uzvedziau masina palikau 15min stoveti, atejes bandziau vaziuoti bet automatas blokuoja(neleidzia is P padieties junkti betkokios padeties), rodo esp ir abs klaidas taciau ne raudonas o juodas (taj kaip suprantu taj dideles problemos atomobilio vaziavimui nedaro) taj ar imanoma butu kaipnors ja pajudinti is vietos ir nuvaziuot iki star`o arba silberio? p.s akumas buvo nusedes pries savaite taj pakrovem pravazinejom, viskas gerai tada buvo. galbut taj susije ir su akumu? dekuj |
Na ka pasiskaiciau uzsienio forume taj radau informaciaja kaip pasalinti klaidas
http://mbworld.org/forums/c-class-w2...g-battery.html pasiskaitykit manau pades kamnors ateityje :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:30. |