![]() |
Gabaritų lempos "patronas"
Labas visiems. Teatleidžia man adminas, bet noriu ir savo skyltyje pasiklausti, gal kas turi atliekamą pardavimui gabaritinės lemputės patroną, nuo 210 kėbulo 2001 metų MB. Sąvartynose nėra, o į Silberį nesinori lėkti. Veiksmas Vilniuje. Ačiū.
|
Priekyje ar gale reikia?
Jeigu priekyje ir jeigu nebijai, kad nukris tavo merso prekinė vertė, tai nusipirk volswageno arba opelio patroną kur eina tokia pati lemputė ir bus ok :xx: Gale aš irgi prikonstruočiau |
Greiciausiais galinio iesko. Aisku gali ieskoti blaskytis po visa miesta degindamas kura, o gali ir paskambint i parduotuve kuri prekiauja originaliom dalim ir paklaust kainos o gal ir vietoje tures :)
|
Labas. Ieškau priekinio gabarito patrono. Sąvartynuose sakė, kad deficitas ir juose kontaktai lygtai nupūva ar nulūžta. Nesupratau tik nuo ko tas įvyksta. O gal pasufleruosite kur ta parduotuvė randasi Vilniuje? Aišku jei tiktu tai ir nuo kitos auto paimčiau. Ačiū.
|
Patronas suluzta, kai bandai ideti standartine lempute o ne mersui skirta.
Tos pigios lemputes mersui skirtos labai greitai perdega. Kai kurios ilgiau menesio nelaiko. O Silberyje lemputes kaina pasakiska. Tai geriausiai statyti lemupte su sviesos diodais (balta spalva). Tik reikia ziureti, kad butu sviesos diodai padengti liuminaforu, kad skleistu sviesa i visas puses. Baltos spalvos diodines lemputes sviecia saltai balta spalva beveik melsvai. Pirma problema, kad pigios diodines lemputes (apie 9Lt) yra su standartinio cokoliu ir lauzo lizda. Reiketu nudilinti viena cokolio laikykli (as nebandziau, nes pas mane lizdai jau buvo sulauzyti) Antra problema: ijungus sviesas, kompas duoda pranesima, kad perdegusi lempute. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:46. |