![]() |
w211 270cdi trukcioja isibegejant
laba ,gal kam buvo toks gedimas . isibegejant jei spaudi puse pedalo pradeda drigintis ..trukcioti ,,kai kada daugiau kai kada maziau.. jei spaudi iki dugno eina gerai.. jei po biski irgi gerai.kai kada daugiau kai kada maziau.. prie kompo kelis kart jungiau . rodo shut of valve trumpa sujungima.. as ta buvau keites kazkada bet nieko nepasikeite. gal kas pasidalins mintimis .. sklendytes jau atidarytos senai.
|
Citata:
Anyway, noreciau klysti, bet pozymiai tipiski mirtstanciam hidratransformatoriui. |
Citata:
|
Citata:
As aisku galiu ir klysti, mes gi ne burtininkai cia, tiesiog tavo aprasyti pozymiai yra tipiski hidrotransformatoriaus gedimo pranasai. Rytoj ateis gudresni uz mane ir isamiau tau paaiskins kas tas yr ir prie ko :) Einu miegot, labanakt :) |
Citata:
|
Citata:
|
pūslės ne tik nuo ausinimo skyscio patekimo genda, jos ir siaip genda. As irgi balsuoju uz pusle :)
|
.
|
taaspats man buvo. 100% pusle streikuoja. nzn kaip uk bet cia uz 1,6k susitvarkiau. dabar tai idealiai veikia.
P.s. galbut pas tave ant zemu apsuku mazai spaudziant dar toks lyg uzimas, vibracija? |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:35. |