![]() |
W210 pasukus raktelį - nesikuria
Sveiki,
turiu bėda su W210 (2001m) mechaninė pavarš dėžė. Įdėjus raktelį - pritraukia. pasukus vieną sykį, užsidega visos lemputės. pasukus dar kartą (kurti) - nereaguoja, t.y. net nepradeda kurti automobilio. Akumuliatorius šviežiai pakrautas. Tokią situaciją turėjau praeitą žiemą (pasirodžius pirmam šaltukui), bet kitą dieną atšilus - automobilis užsikūrė ir daugiau bėdų likusią žiemą neturėjau, kurdavosi net ir prie -25. gal turit kokių minčių ? |
Citata:
|
tiesiai padavus pliusa i plona starterio laida jis bent suka varikli?
|
Gali būti variantas, kad raktelis tavo mirė, jis turi tam tikra kieki užvedimo ciklu, poto kai tas baigiasi, reikia ji keisti, pabandyk su atsarginiu raktu, jeigu nesigaus gali buti kad reiks nauja rakta iš Silber auto pirkt, o jis apie 500lt kainuoja :confused:
|
Sveikinu istojus i laikinai nesivedanciu srotu kluba. Kaip tik siuo metu kariauju su situo dalyku. Tik pas mane w211... Priezasciu kodel nesikuria gali buti daugybe. Bet pirmoj vietoj tikrinti starteri, saugiklius, reles, laidus.
Nemanau, jog tai bus del rakto, nes kai jis jau mirsta ar baigia darba, jo net nepritrauktu, jau nekalbant apie degimo ijungima. Visu pirma pasidaryk diagnostika, jeigu tai nepades, vezk pas elektrika, ir jeigu tai nepades, kaip man, kviesk kuniga, kad isbaidytu piktasias dvasias :xx: |
Citata:
|
Citata:
arba jeigu lauko temperatūra pakiltų bent iki 0 jis man irgi užsikurtų ir artimiausiu metu, kad ir -15 užsikurs... |
Tai tada kažkur kaupiasi drėgmė ir užšąla tuo paveikdama ar tai kompiuterį ar tai spyną, ir dar vienas dievas žino ką.
|
Citata:
Skambinausi i Silberį, tai nori, kad auto jiems pristatyčiau, bet žinau, kad pabuvęs šiltoj patalpoj užsikurs ir problemos jie nesugebės nustatyti :( |
Tai negi neturi kokių pažystamų su šiltu garažu, arba kitas variantas susirasti kokį servisiuką, kad priimtų auto pastovėti šiltai keletą valantų už tam tikrą pinigėlį, jei esi garantuotas, kad šiltai pabuvus užsikurs.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:04. |