![]() |
w208 pastrigo benzino 'dacikas'
sveiko kolegos :) itariu kad pastrigo benzno 'dacikas' nesvakar pripyliau pilna nuvaziavau jau 60 km nenukrito nei trupucio ir rodo kad bake 62 litrai yra, kaip tik pripylus :) kasgaletu buti
|
Pabandyk dar pravaziuoti. Pas mane irgi pradzioje nekrenta.
|
visameta esme kad krisdavo lyk, bent jau kompas rodydavo kad nudega litras ar pan. odb stovi 62 ir viskas na dar pavazineisu jai jau nuvaziavus kokius 150 nekris reikes susirupinti :(
|
dar pavazinek, bent kad liktu link galo kuro, pagal km mazdaug matysi, aisku pasilik kelis simtus del viso ko :) tada vel zusipilk, bet nepilna, o tarkim puse, nu as taip pabandyciau :)
|
:aciu:nu reikes tada pabandyti taip,bet jauciu kad bus 'parejas' nes ir taip jis man veikdavo ne taip kaip turi veikti :) nes kai kompas rodo jog bake liko dar 10-12l jau baigesi benzinas net lempute neuzsidegdavo kad jau benzinas i pabaiga :) tik va db kur varyt ziurti pas elektiku ar kur ????
|
Citata:
|
nu pavazinejau atrodo nukrito viskas kaip ir turi buti matyt ir buwo pastrigusi ta plude ar kaip ji ten vadinasi :) bet kodel bendzinas baigiasi nors net lempute neuzsidega dar ir kompasrodo kad bake dar yra 12l
|
Pas mano pazistama lygiai tas pats buvo su CLK 430. Reikes paklausti kokia priezastis.
|
:aciu: butu gerai suzinoti info is zmogaus kuris jau su ta problema susidures yra, ir paklausk jai gali kur taise as noreciau irgi susitvarkyti pagaliau :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:34. |