![]() |
MERCEDES CLK PAGALBOS!
Sveiki snd apžiūrinėjau clk 270 cdi juodos spalvos avangardą, na masina man patiko , tik iskart pereinu prie trūkumų.
Gazuojant , is variklio sklinda idomus garsas nuo to momento kai pradeda turbina veikt , garsa sunku apibūdinti bet panašus i metalo garsą , i cypimą lyk koks diržas būtų , lyg kažkas įstrigę? Kas tai galėtų būti servize buvau bet i mb dylerius nevariau nebuvo vietos, nuvariau i kažkokį garažą tai jie galvą krapšto nelabai supranta, ką pasakė lyg kolektoriaus špylka gali būti, ar tarpine, bet jei būtų tarpine tai tik prapūtinėtų , o čia tikrai labai primena metalo garsą... Ka jūs manot , mašina traukia gerai , nevibruoja , apsukos neplaukioja , dūmo nemeta. |
Citata:
|
Na kad dėl katalizatoriaus manau tokio garso tikrai nebūtų ten garsas lyg būtų istrigus kokia metalo atlauža , garsas atsirasdavo pučiant turbinai , ir buvo tikrai aiškiai labai girdimas.
|
Jeigu sakai, kad nuo to momento, kai pradeda turbina veikti, taj as sakyciau gal turbinai amen. Nudiles sukiklis tas ar kaip jis ten vadinasi ir bruzinisai i metala kai sukasi:)
|
greiciausiai sparnuote griebia kriaukle del ivoriu isdulusiu, ir nebutinai turi mest duma, nes buna, kad ziedai galiniai sveiki lieka, jei dar su tokia vazinesi gali ne tik varikli be tepimo palikt bet ir privaryt drozliu per isiurbima. jei taip bus, vaziuok i salvi ten jie nebranginykai, ne 1 turba ten veziau
patikrint gali pats per 5 min: slanga priekine nusisuki ir pajudini sparnuote i sonus ir isilgai, isilgai turi neklibet beveik isvis, o i sonus vos vos keliom mm dalim |
O kažko su kolektoriaus sklendėmis negali būt?
|
Citata:
|
turbut bus tada ne sparnuote nes sparnuotes garsas tai necypiantis toks kaip kazkas darinetusi o cirpiantis labiau
|
siaip tai turbina sukasi visa laika.
|
sukasi visalaika ant uzvestos masinos bet slegi sukelia nuo tam tikru apsuku tiksliau nuo ismetamu duju kiekio, kai gauna apkrovos del isdilusiu ivoriu pradeda kabint sparnuote, mano atveju turba buvo didesnis hibridas ant 2 l variklio "uzsipusdavo" 1 bara tik virs 3k apsuku, kai isdilo ivores uzsiputus pasigirsdavo garsai nemalonus metaliniai. tada labai pigiai issisukau pasikeiciau ivores pats labai lengvai nes pats ta hibrida sukonstraves buvau ir nuveziau subalansuot vel gavosi 120 lt viskas
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:29. |