![]() |
Variklio Tepmeratura MB 124
Sveiki turiu viena idomu klausima galbut atsiras kas duos kokia ideja.
Klausimas toks , kad Merse 124 2.0D 1991m. Temperatura variklio uzkyla tik iki 50C ir nekyla , pastebejau , kad uzkurtas saltas ar darbines temperaturos variklis visada sukasi ventiliatorius ausinimo.kiek zinau normali temperatura turi buti ~ 85C. Vidui peciukas sildo gerai termostatas pakeistas. :zenklas: |
reikia tikrinti ventiliatoriaus sujungimo movą. Jos būna trijų tipų: termomova, hidromova, elektromagnetinė mova. (jeigu nieko nemaišau). :)
|
tai ventiliatorius ir turi suktis pastoviai, nebent pas tave visada dideliu greiciu sukasi t.y. uzvirinta mova. bet jei sakai kad peciukas sildo gerai, tai gal tiesiog temperaturos daviklis blogai rodo? gali buti tiek tas kur varikli stovi tiek tas kur skydeli
|
Citata:
|
vazinejau biskuti su s124 3,0d automatas 91m peciukas sildo gerai, temperatura nekyla daugiau 60 uzkisus kardona kartais pradejo uzkilti iki 100 todel kardonas buvo pasalintas ir vel temperatura nedidesne 60
|
O pas mane yra atvirksciai temperatura variklio sokineja ir kas keisciausia vaziuojan su peciuku karsta ora pucia, bet ir variklio temp kyla iki 100 C. Isjungus karsta ora nukrenta iki 90 C. Ir normaliai viskas. Slangu nepucia vandens nevaro. Pas mane 300 TD.
|
Sistemoje oro nera?
|
Kai isipletimo bakeli atsuki kazkiek iseina oro, bet pas mane ant slangu yra vamzdukai atrodo kaip stabdziu vamzdeliai. O kam jie reikalingi tai neissivazduoju...
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:28. |