![]() |
W124 šviesu aukščio reguliatorius
Sveiki gal kam buvo, gal kas galit padeti ir kur ieškoti bedos. Kai siukioji aušcio reguliatoriu jokio veiksmo, šviesos nei aukštyn nei žemyn nejuda sakytum vakumo nera. Prie variklio ir prie faru atrodo viskas gerai su šlangutėm.
|
jei i zibintus vakumo slangeliai pajungti, tada ziurek i mygtuka ar pajungtas, nes ten labai trumpas galiukas slango, ir jeigu ta plastmase nuimineji aplink sviesas, tai jis visada nukris, ir nepatogu uzdet, reik biski pirstus palauzyt. o jeigu ir ten viskas gerai, tada reik ziuret visus slangus, gal kur nuplesta
|
mano buvusiame s124 neveikė šviesų reguliavimas, nors viskas buvo sujungta, bet taip ir nespėjau surast bėdos, nes pardaviau
|
Tai buvau isemes ir reguliatoriu atrodo viskas gerai. Ten,kad ji atkabint tai reikia dar pasistengti gerokai. Nzn ryt ziuresiu slangutes gal kur prasitrinus ar nusimovus. Nepatinka tokie darbai ir nervus tik gadina....
|
jei būt šlangutė nusimovusi ar pratrinta, tai labai gerai pajaustum ant variklio gesinimo
|
as tai nieko nepajauciau kai buvo nuo zibinto atjungta slange
|
Citata:
reikėjo ratuką į kitą kraštinę padėtį persukt ir būtum pajutęs :xx: |
gal, nzn, nebandziau :)
|
Jei auto iš italų tai gali būti net atjungtas reguliavimas. Pas mane kai nupirkau savo :zenklas: irgi neveikė reguliavimas. Tai radau virš keleivio kojų kur vakuumo vamzdeliai isšsiškoja paprasčiausiai užglušintas. Teko tik zagluškę nuimti ir pajungti į sistemą. Pasižiūrėk, gal ir pas tave bus panašiai, jei nuo pat pradžių neveikė reguliavimas.
|
Aciu uz patarimus reiks paziureti po vairu kas ten darosi vistiek rasiu kazka. Ldaliau su gesinimu lyg ir twarkoje tik buna, kad kai pasuki truputi rakteli atgal variklio apsukos krenta ir sakytum lig ir nori uzgesti variklis, bet negesta.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:53. |