MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   C Klasė (W202, W203, W204, W205) (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Daug klausimu del w203 cdi 200 2002 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11773)

Rezident 2013-02-27 16:28

Daug klausimu del w203 cdi 200 2002

Sveiki turiu w203 cdi 200 2002 ir turiu su juo daug problemu tokiu neaiskiu nes nesu pats didelis mechanikos zinovas (sito as lb gailiuosi) dabar jam numatytas apsilankimas pas daktarus, bet pries tai as noreciau jusu visu nuomones is patirties. Nesvarbu ar tia bus burtai ar konkretus teiginiai tiesiog laukiu nuomones ir iskart dekoju jums uz tai. O daabr bedos :)
1. Stoglangis (prakeiksmas jis) kartais veikia kartais neveikia jo valdimas taciau kad ir uzdarius gerai vaziuojant didesniu greiciu jis pakyla vel aukstyn. Klausimas toks ar kas turi tokia problema ir gal zino sprendima? Ir gal kas zinote kiek kainuoja blogiausiu atveju ji keisti o gal yra kokie burtai kaip ji pataisyti. Nes svarbiausia kad jis butu sandarei uzdarytas o kad neveiks jis niekad man nesvarbu. Jei kam kils klausimas ar vanduo bega tai atsakimas nebega tesiog virs 100km/h jis pakyla ir svilpe vejas siektiek tia nervina lb.
2. Ziema ziemuze variklis syla valanda ar dvi jei mieste o jei pasitiako tiesioji daugiau nei km greitis apie 70km/h temperatura krenta. Nekyla auksciau 60 nors pasiusk kai geria uzgainioji pakyla tma kartui. Autostradoje 40 terodo... Nors kuro sanaudos vos vos tepakilo. Plius beproto uzknisantis dalykas uzkurus masina neilgiau 15 min paklausysi CD nes jis tiesiog uzkaista iki nezmonisko karscio. Ir manau cia sildimo problemos deka nes vasara taip nebuna.
3. Juodi dumai. Ar siltas ar saltas vasara numinus ar stipriau ar silpniau pedala ismeta nezmoniska kamuoli dumu ir toliau jie kaip ir dingsta. Jo tai atroditu gal kam ir normalu bet pameginau kitus mb dyzeliukus nu nebuna taip kas gali sukelti ta kamuoli dumu ismetama? Plius pas mane automatas ka pamirses buvau pamineti.
4. Atsakykite man i toki klausima :) corola 2003 2 tdi 85kw mb 2002 cdi 85kw kodel pas corola trauka nezmoniska o kai ant turbinos laikai vapse skraido o pas mane ni per kur truakos nors ir lenkes apsukos gerai. Nors autostradoje 16 nesunkiai pasieke... Ar taip jau turi but su sitais mb kad jie netraukia? :)

Hunter 2013-02-27 17:07

1. Gal uzteks pasikeisti liuko varikliuka, arba visa liuka nusipirk srote ir pakeis
2. Termostatas mires + papildomas sildymas sugedes. Termostatas ~150lt, pasildytojas 150-200lt srote
3-4. Beda turbinoje arba jos valdyme.
Kada paskutini karta darei diagnostika su mersine iranga?

Rezident 2013-02-27 17:31

Na del stoglangio mintis musu sutapo :) na o del termsotato ir papildomo sildimo kokios kainos jei as ir toliau ji remontuoti noriu orginaliom dalim gal zinai?... Diagnostikos nebuvau dares ir isvis as jam nic nieko nedariau 4 metus dabar pirmos bedos apart kaladeliu ir tepalu su filtrais :) Na gerai dar buvo spiruokle trukusi priekine ir priekije pasikeiciua gumu keles + zarnyra.

Dgl 2013-02-27 17:51

Manau jai pasalinsi dumus,tai ir trauka susitvarkys :)

Hunter 2013-02-27 17:58

Bus koks vakumas nukrites ar turbinos valdymas uzlinkes. Aisku geriausia butu su Star paziuret ir maziau bus klausimu

Dgl 2013-02-27 18:03

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 256944)
Bus koks vakumas nukrites ar turbinos valdymas uzlinkes. Aisku geriausia butu su Star paziuret ir maziau bus klausimu

Negali but kad purkstukai neadaptuoti?

Tech-nic 2013-02-27 18:17

Citata:

Pradžioje rašė Rezident (Post 256931)
Na del stoglangio mintis musu sutapo :) na o del termsotato ir papildomo sildimo kokios kainos jei as ir toliau ji remontuoti noriu orginaliom dalim gal zinai?... Diagnostikos nebuvau dares ir isvis as jam nic nieko nedariau 4 metus dabar pirmos bedos apart kaladeliu ir tepalu su filtrais :) Na gerai dar buvo spiruokle trukusi priekine ir priekije pasikeiciua gumu keles + zarnyra.

silbery ternostatas ~ 190 lt el sildytuvas apie 2000lt

Rezident 2013-02-27 19:40

Tai vilniaus mersu atstovybes apziura pilnai turetu atsakyti i visus klausimus? kaip manote?

Tech-nic 2013-02-27 19:43

Citata:

Pradžioje rašė Rezident (Post 256971)
Tai vilniaus mersu atstovybes apziura pilnai turetu atsakyti i visus klausimus? kaip manote?

turetu.. parasyk kaip sekesi

Rezident 2013-02-27 19:44

kodel toks neoptimistiskas turetu? turite gal kas geresniu pasiulimu kur kreiptis? :) arba kur atlikti remonta :) nes nesenai is Klaipedos persikrausciau i Vilniu tai zales esu visiskai sitame kraste :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:57.