![]() |
Originali magnetola su linijiniu išėjimu
Sveiki, reikia žinančių patarimo - pirmiausia, ar 124 serija turėjo magnetolą su linijiniu valdymu (Subui pajungti) ? Jei ne, ar visos 210 serijos magės turi linijinį outputą? Žodžiu noriu padaryt upgreidą magei, bet gerai būtų dėt tokią, kokia eidavo.
|
neturi nei viena man rodos, nesi elektronscikui ir padarys tau lineikas. seip is naujesniu tik beckeriai turi, bet bent jau mano turetam nebuvo subo valdymo
http://i.testfreaks.co.uk/images/pro...950.394163.jpg |
2 Attachment(s)
Citata:
|
tai cia beckeriui sitas laidas, tinka nuo blaupunkto
|
Citata:
|
Tai čia kur nufotkinta, yra standartinė "euro" iso jungtis, ir per cd-chnager jungtį pajungiamas aux - tą aš žinau. Bet man reikia tam skirto išėjimo - būtent žemų dažnių garsiakalbiui, nes tada gali atskirai ankstint/vėlint, keist filtrus ir pan. Tai sakot, joks originalus 124/210 magas neturi linijinių išėjimų originaliai?
|
man rodos kad ne
|
Ok, ėjo kelios Becker magės su cd, originaliai mb:
Becker Model BE 4602 Becker Model BE 7820 Traffic Pro Becker Model BE 788x Monza Nors su MB užrašu tik senesnis 4602, o kiti jo neturi, bet gal kas nusimanot klasėse šitų beckerių? Tipo kuo didesnis skaičiukas, tuo geriau? Nes pagal idėją man reiktų 4602 - jis ir buvo skirtas senesniems mb modeliams, atnaujint kasetiniams grotuvams. Bet jis yra retas. Kadangi nereikia jokių navi, lieka 7886 Monza? Nes yra skelbimuose visokių Indianapolis ir kt. modelių, jie kaip suprantu nėjo į mb mašinas, tiesiog atskiri produktai. Norisi išsirinkt kokybišką radijo imtuvą, jokios papild funkcijos nereikalingos. |
dar pasiziek, vienu buna apsvietimas geltonas (mersinis), kitu melynas, o kitu buna keiciasi geltona/melyna. kur as turejau tai tik melynas apsvietimas ir nepakeisi jo
|
O tau reikia is mago reguliuoti zemus? Neuztenka nusistatyti stiprintuve?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:31. |