![]() |
w140 kaip suzemint prieki
sveiki noriususizeminti w140 s320 1994m. prieky, galas kaip ir tenkina mane, o prieki noriu suzeminti labiau, tai gal galit patarti ar uztektu tiesiog ideti 1 dydzio gumas, ar galima pjaut spyruokles, (jei kas pjoves tai kiek?) o gal kas turit parduot tiesiog zemintas spyruokles.
Pas mane mazdaug 3 pirstai lenda tarp rato ir arkos. noreciau numesti bent per 2 pirstus Sorry uz toki tiksluma bet gal kas pades ;DDD |
1. Pradeciau nuo gumu po spyruokle.
2.Jei vis dar per aukstai keisciau spyruokles,trt-shop turi mercedesams weitec zeminancius,komplektas 400 lt. Asmeniskai nepjauciau. |
nepjauk is patirties sakau bus ne kazka :) jei gumos pacios auksciausios tai pastacius zemiausias apie 1-1,5cm islosi
|
O gal ka turit parduoti 1dydzio gumas,nes niekur nerandu ? :)
|
Rigeva,UAB.
|
As pjoviau savo S350TD nes galas buvo pakrites,ratai buvo gale palinde po arkom,tai pjoviau prieki viena apvija,tai labai pasijaute pazemejimas.Ir jokio skirtumo nepajutau ar kad plaukiotu ar kad nestabilus butu,nieko nenutiko apart kad graziau atrode.
|
rigeva meyuri tik 2 dydzio arba uzsakynet reik, manaau teks bandyt nupjaut bent puse apvijos manau pades
|
parodyk foto kaip stovi masina, kazka patarsim
|
kita diena nufotkinsiu imesiu, bet dar turiu klausima kas gali buti kad jau labai kietas jis pas mane, spyruokles kaip ir normalios, bet anksciau turejau w124 tai jis tikria minkstesnis buvo, kiti su r19 vazineja ir sako duobiu nejaucia, o as tai nzn visas jauciu... gal kokios spyruokles kinietiskos sudetos ar dar kas gali buti??
|
O gal tiesiog tie kurie nejaucia jiems "da lampacki" ar ten w140 ar vw polo, jie ir taip nieko nejaucia. Daznai tokie nejaucia ir pakabos bildesiu, kas galiausiai baigiasi visokiais sarnyro isnirimais ir t.t..
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:14. |