![]() |
W124 Slapukas.
Sveiki,
Norejau pasidometi ar neimanoma butu kaip nors padaryti w124 merse kokio slapuko pvz siurblio voztuva ar kaskaip ten man sake galima padaryt. Nes vakar pavoge mersa tik toli nenuvaziavo prasuko spyneles ir nuvaziavo tik matyt uzgeso visa laime radau uz keliu namu stovinti vidury gatves. |
ką tik nori galima pridaryt, tik reikia norėt
|
Citata:
|
W124 vagia ? Nuna....
|
Citata:
|
Citata:
O šiaip seną 124ą mersą grynai su vakuuminiu kuro siurbliu užkurt galima ir be akumo jei norima (ir kas tą žino), todėl elektros blokavimas jame turi tik vieną prasmę, kad atseit išlaužus spynutę visvien nebus jokios gyvybės ir galbūt suveiks psichologiškai. Kuro sistemos blokavimas vėlgi jei nuvažiuos bent 50 metrų nuo tavo namų, tai tada sėkmingai ir be baimės kabins "šlipsą" jei tik panorės ir nuvilks kur reikia. Galimas rankinio (kojinio) stabdžio blokavimas atjungiant nuo rankenos troselį, kur skirtas atblokuot stabdžiui ir tą troselį persivest kitur į sau žinomą vietą |
O mygtukas atjungt saugikliu ir reliu bloka pvz? :) imanomas toks ?
|
Citata:
nematau prasmės paprasčiau padaryt atjungimą per galingą rėlę pagrindinio laido į spynutę |
Citata:
|
Dar cia toks klausimelis gal nelabai i tema ar galima sukeisti spyneles tarkim man prasuko vairuotojo puses spynele tai noreciau su keleivio puses spynele sukeist bet atidariau duris ten toks su sesekampiu yra atsukt varstas atsukau jy bet man vistiek neisitraukia ta dalis kur spynele :) gal dar ka pamirsau atsukt?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:54. |