MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   W211 Matines spalvos, kaip niaukti/dazyti is dvieju spalvu? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=12027)

nobodiez 2013-04-01 02:18

W211 Matines spalvos, kaip niaukti/dazyti is dvieju spalvu?

Sveiki, mano profilyje matosi mano mylimos E klases spalva - melyna sviesiai. Pirkta pries savaite, isimylejau isedus pirma karta bet norisi pagrazinti ja. Zinoma reikia ratu, bet cia ne problema. Priekini bamperi ir kapota reikia dazyti, tad nusprendziau perdazyti visa auto, arba niaukti plevele, kokia matine spalva. Ar yra kas bande traukti plevele? Duoda 10 - metu garantija, tad galvoju butu pigesne alternatyva dazymui viso automobilio.

O labiausiai domina nuomones spalvu kombinacijos kokios tinka sitiem modeliam, galvoju kad visa niaukti/dazyti matine pilka/sidabrine/balta spalva, tik stoga, didziaja vidurine dali kapoto ir bagazine su bamperiais priekiniu ir galiniu dazyti/niaukti juoda matine spalva, ka manote? Tokia kaip juosta butu. Norisi kad atrodytu orginaliai ir nevaikiskai. Kitavertus gal ir uztektu stoga tik juoda daryti. Aciu uz nuomones ;)

Matines pilkos spalvos foto - http://img694.imageshack.us/img694/6083/3032866964.jpg

Apple 2013-04-01 08:32

Sveikas,

Teisingas automobilis :) bet labai keisti norai jį išdergti :D dviejų spalvų tikrai nedaryk, nes bus kaip koks need for speed'inis automobilis. dabar apie matine, kad ji graziai ziūrėtusi, reikia ir geros apdailos (kaip tavo konkrečioje foto AMG), kitaip nežinau ar žiūrėsis. Plius matines spalvas sunku prižiūrėti ir aš labai smarkiai abejoju ar tu ją išlaikysi 10 metų... Gal pradžiai tiesiog perdažyk kapotą ir bamperį, nusipirks gerus ratus ir jei turi litų - susidėk amg apdailą. manau bus naudingiau nei traukti plėvelę. O tada jei liks litų, galima ir apie traukimą bus pagalvoti.

Pristatyk savo automobilį prisistatymų skiltyje su daugiau foto ir aprašymu. ;)

Artunas 2013-04-01 09:17

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 263704)
Sveikas,

Teisingas automobilis :) bet labai keisti norai jį išdergti :D dviejų spalvų tikrai nedaryk, nes bus kaip koks need for speed'inis automobilis. dabar apie matine, kad ji graziai ziūrėtusi, reikia ir geros apdailos (kaip tavo konkrečioje foto AMG), kitaip nežinau ar žiūrėsis. Plius matines spalvas sunku prižiūrėti ir aš labai smarkiai abejoju ar tu ją išlaikysi 10 metų... Gal pradžiai tiesiog perdažyk kapotą ir bamperį, nusipirks gerus ratus ir jei turi litų - susidėk amg apdailą. manau bus naudingiau nei traukti plėvelę. O tada jei liks litų, galima ir apie traukimą bus pagalvoti.

Nera ka daugiau pridurti.

nobodiez 2013-04-02 01:33

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 263704)
Sveikas,

Sveikas, dekui uz nuomone ;) Na ratai jau yra, siandiena uzsidejau. Jo, apdaila AMG butu super, bet reikia dar jai pataupyti stipriai :)) Visdelto norisi man ta spalva pakeisti, noreciau pilkos su juodu stogu, nes tiesa sakai, gali gautis issityciojimas is automobilio.
Nenoriu dar pristatineti kol nesu sutvarkes, keliu savaiciu begyje turetu buti panasesnis i toki kokio noriu, tada butinai pristatysiu ;)

Apple 2013-04-02 07:15

Citata:

Pradžioje rašė nobodiez (Post 263810)
Sveikas, dekui uz nuomone ;) Na ratai jau yra, siandiena uzsidejau. Jo, apdaila AMG butu super, bet reikia dar jai pataupyti stipriai :)) Visdelto norisi man ta spalva pakeisti, noreciau pilkos su juodu stogu, nes tiesa sakai, gali gautis issityciojimas is automobilio.
Nenoriu dar pristatineti kol nesu sutvarkes, keliu savaiciu begyje turetu buti panasesnis i toki kokio noriu, tada butinai pristatysiu ;)

Apdailai reikia stipriai taupyti, o plionkei ne? Tai kiek jos apklijavimas kainuoja? Čia LT kokybiškas apklijavimas kainuoja +- 2500 LT, o apdaila kainuos +- 1000 EUR. Tai ne tiek jau ir didelis skirtumas. Aš tikrai dėčiau apdailą. Ir stogo geriau neklijuok, vistiek neatrodys kaip panorama ir matysis kad pridirbta kažkas :) bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir tau jos paisyti nebūtina :)

pauliukas 2013-04-02 10:05

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 263815)
Apdailai reikia stipriai taupyti, o plionkei ne? Tai kiek jos apklijavimas kainuoja? Čia LT kokybiškas apklijavimas kainuoja +- 2500 LT, o apdaila kainuos +- 1000 EUR. Tai ne tiek jau ir didelis skirtumas. Aš tikrai dėčiau apdailą. Ir stogo geriau neklijuok, vistiek neatrodys kaip panorama ir matysis kad pridirbta kažkas :) bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir tau jos paisyti nebūtina :)

Paantrinsiu tau Apple, jau geriau normali apdaila, nei ta matine spalva. Del stogo tai cia saves apgaudinejimas. Aisku yra zmoniu kuriem siaip juodas stogas grazus, bet as tokiu dalyku nesuprantu, matyti esu senamadikas ir konservatyvus tipas :) Ir tikrai butu idomu suzinot kiek kainuotu tau aplikijavimas, nes perdazydamas manau panasiai kainuotu.

Hunter 2013-04-02 10:12

O gal pradziai kaip reikiant pasitiktink pakaba, visokius kardano slopintuvus, pagalves, tepalus pasikeisk. Ziurek ir neliks tavo pinigu plevelems

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:35.