![]() |
kokia variklio darbine temperatura
sveiki kolegos :) kokia pas jus darbine variklio temperatura stovint vaziuojant ar skiriasi??
dekui uz info :) :aciu: |
pas mane daugiau 70 laipsniu nerodo, jauciu termostatas parejo. Siaip turi buti 90 laipsniu
|
mano dyzelis tai 87 - 89 kazkur rodo, ant termostato kiek pamenu buvo parasyta, kad pilnai atsidaro prie 91.
|
pas mane 80 ziema, uzmiestyje dar biski maziau nei 80 rodo, o vasara po miesta uzkyla iki 90 o gal net 95
|
tiek mieste, tiek trasoj ir ziema, ir vasara varikliui isilus iki darbines temperaturos rodykle turi rodyti virs 80 (nebent lauke oro temp. zemiau -30), jei rodykle zemiau 80 - greiciausiai jau blogas termostatas, paskui visi kiti reikalai turetu but.
|
O dideliu greiciu vaziuojant ziema autostradoj irgi nenukrenta nei laipsniu? Kazko abejoju :confused:
|
idomu kiek kainuotu termostata pasikeist, nes del netinkamos temperaturos variklis dirba ne visai efektyviai
|
hmm... pas mane labai svyruoja.
ilgai masinai stovint vietoj su ijungtu motoru uzkyla apie 90 tada isijungia ausinimo sparnuote ir labai staigiai atvesta dar jeigu pagazuoji tai dar greiciau, nes jos apsisukimo greitis kazkaip tiesiogiai pajungtas nuo apsuku (nezinau ar taip turi but) vaziuojant temp rodo 80 arba zemiau. vaziuojant didesniu greiciu - 80 km/h temp krenta iki 50-60 |
va taip tai sutinku :)
|
tai pas mane gerai ar blogai ? :)
nes dabar kai perskaiciau kad del svyravimo blogai motorui tai gal ir man reik ta termostata keist |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:52. |