![]() |
Light sensor visit workshop !
Sveiki,skydelyje meta klaida ( light sensor visit workshop ! ) ,kame gali but problema,kurioje vietoje randasi tas sviesu daviklis,ar tik nebus jis ant priekinio stiklo virsuj,uz veidrozio.gal kas turejot tokia problema ?
MB 2001m w203 kebulas ,dekingas uz pagalba ;) |
tas virsui uz veidrodzio tai lietaus sensorius,o light nezinau cia sviesos kazkoks turetu buti
|
Jis randasi ten pat kur ir lietaus daviklis, ten virsuje uz veidrodzio. Gal koks kontaktas atsikabino, issiardyk ir paziurek.
|
gal nuskambes durnai bet laikas keist akuma pakeisi ir nebemes klaidos
|
Citata:
|
Domejausi situi atveju nes man buvo ta pati problema. Ir radau atsakyma uzsienio forume kur viskas buvo labai aiskiai nupasakota. Tas sensorius yra labai jautrus varzai ar itampai ir kai ji yra per maza jis pradeda durniuoti (bet savo funkcija atlieka kaip bebutu keista). Tam forume zmogus kuriam buvo si problema net ir ta sensoriu pakeite kas tikrai daug kainavo jam kol gali gale issiaiskino kad del visko kaltas akumas kuris jau ejo i pabaiga. Poto radau daugiau forumu kur buvo kalbama apie ta pacia problema ir visur atsakymas vienas - akumas. As pats pasikeiciau akuma ir dingo man ta problema.
Isiųsta naudojantis LG-D855 Tapatalk 4 Lt |
Citata:
Diagnostika parodė kad blogai išstatytas (priklijuotas ) daviklis. Keistas priekinis stiklas. |
jei neveikia tai ir taip aisku kad jis kaltas
|
Ne nu aisku jeigu turi atliekamu pinigu gali iskart keist. Bet jeigu skaiciuoji finansus tai tenka dometis ir mano atveju tai pasiteisino. Ir siaip pastebejimas jeigu ir dega erroras tai dar nereiskia kad butent ta detale neveikia. Man dege erroras bet viskas veike kuo puikiausiai kas susije su sviesos davikliu t.y. sviesos atrakinus vakare isijugdavo, comando ekranas tamsiu paros metu pakeisdavo spalva ir pan.
|
man buvo airbagų klaidą uždegę, nepatiko varža akumo su klemom. Užteko pas elektrikus pasiskolint "krapštuką" ir gražiai išsivalyt kontaktus :good:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:15. |