![]() |
W210 avantgardo spyruokles
Turiu tokia problemele. Dazniausiai masinoj vazineju vienas arba dar pasisodinu ka nors. O pries dvi savaites vaziavo keturi zmones ir kas svarbiausia gale du dideli vyrai, kuriu svorio suma apie 250 kg. Ir ant duobes ar kelio nelygumo ratai bruksteli i posparni. Galvojau gal tiesiog per daug svorio ant asies ir nieko baisaus, bet vakar paveziau zmogu viena gale ir man ant rimtesnes duobes vel brukstelejo. Ratai ir padangos tiksliai pagal gamyklinius reikalavimus. Toks klausimas ar is mano pasakojimo imano kazka diagnozuoti? Ar reikia keisti spyruokles ar uzteks gumu? Kaip suprantu amortizatoriai ne prie ko cia. Ar greitu laiku nepakeitus spyruokliu nesusideves kitos dalys pvz.: tie patys amortikai ir pan. Nesiruosiu keisti spyruokliu (jei jos brangios ir nesidevi kitos dalys), nes nejauciu jokio poreikio vezioti gale zmones. Labai retai pas mane jie ten buna :) Aciu uz bet kokio info.
|
O tu paziurek ar neatluzo galiukas spyruokles, pas mersus megsta jos taip daryt :/ Pas mane pati desine priekine trupuciuka zemesne nes galiukas atluzes, o kai turejom 124 tai isvis dvi vijos nupuole :)
|
as tai savo siandien pasikeliau , biki kitokias gumas idejo ir normaliai
|
Siaip masina nera prisedus. Stovi gerai tik nera atsparus galas apkrovoms. Gal rimtai gumos. Klausimas yra vienas: ar galiu dar pakenteti su tokiomis spyruoklemis ar man jas rekia nedelsiant ziureti?
|
man cia kazkodel panasiau i amortizatoriu beda, nei kad i spyruokliu :) nes spyruokles suseda, kai jau atidirba. O amortizatoriai kai pasibaigia, masina stovi lygiai ir graziai, nes auksti palaiko spyruokles, o kai suseda, amortizatorius visas sulenda ;) patarciau pasitikrinti amortizatorius, bei tuo paciu ir spyruokles, galbut is tikruju krastukai siek tiek paluze ;)
|
Gal mes cia spliojame is kavos tirsciu, bet masina ant kelio gerai stovi, nesiubuoja. Net nezinau skambinausi klausti i servisa, kuris mane visa apziuri tai sako, kad tikrai ne amortikai. Ir be to pardavejas su cekiais man irodinejo, kad amortikai keisti pries man ja perkant :)
|
na man irgo taip buwo viskas buwo gerai atrodo nei siubuoja ir ant kelio stovi gerai bet.... sieke kai iseda 2 zmones i gala pakeiciau amortikus ciki viskas:)
|
dar man biski patarkit su C124. pas mane dabar
priekis 215/45 galas 225/45 masina zeminta vazineju kaip su calibra. dabar vesiu kad paaukstintu nedesiu tu originaliu spyruokliu auksciausiu. darysiu kad butu biski zemesne uz originala tai dabar patarkit kokiu ismatavimu padangu man reikia ? |
Citata:
|
spyruokles keisiu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:32. |