![]() |
Reikalinga nuomonė.
http://data.motor-talk.de/data/galle...0482-10025.JPG
Kaip manot ar apsimoka dėti tokius ratus ant CLK mersiuko? R17 ir gan pigiai gaunu. :) Kiekvieno nuomonė laukiama! |
manau vaizdas bus kaip ir ant sitos ceskes. man asmeniskai yra graziau tinkanciu ratu CLK. uz kiek perparduotum ratus?
|
Tame ir yra reikalas, kad arba labai toli, arba kaina didoka. :) Kiek ieškau nerandu niekaip. O dėl perpardavimo nežinau. Dar net nenupirkau :D
|
Citata:
|
NEkoks vaizdas tie blynai.
|
Pakalbėsiu iš savo varpinės, jeigu nori tikrai jog gražiai atrodytu mašina, tuomet pamiršk r16- r17..clk minimum r18 bei būtinai reikalingas drop'as. Na bet grožis suvokiamas skirtingai. :)
|
Mano nuomone-nesiziures.as nusidaziau savo ramuneles juodai ir man asmeniskai labai graziai atrode ant clk originalus juodi ratai.
|
Perkant R19 ant clk, ypac w208 iskart galima uzsirasyti ir i reabilitacija kokiuose druskininkuose :D
|
nebesvaik hunteri, tau cia vienam dormeo minkstumo reikia. pavazinek su bet kokia masina mazesnes klases, tas pat kas su clk ir r18. as vazinejau su r18 , jokio skirtumo nuo r16. skirtuma pajauciau tik su r15, kur jau padanga auksta. o ar r17 ar r18, padanga vistiek zemo profilio, ir ne visi naujoj vilnioj gyvena kad duoes skaiciuotu
|
Jeigu nejauti skirtumo tarp R16 ir R18 tai jau reiketu susimastyti. Kaip duobes N. Vilnioje nezinau, labai retai bunu, kiek teko pastebeti tai Vilniaus centre labai prasti keliai
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:35. |