![]() |
termomufta
kas turi parduot termomufta kuri stovi ant variklio su ventiliatoriumi. nes isilus varikliui lengwai su ranka sustabdau ja.vadinas jai sakes.variklis 2.3 kompressor 1999m clk. ir kaip ja issukt.nesigauna..zinau kad i presinga puse bet nekaip nepaeina.
|
Citata:
|
seip rusiskai vadinasi вискомувта ... manau visi supras ka turejaau omeny..preki stovi du elektriniai ventiliatoriai o dar prie variklio stovi dar vienas ventiliatorius su mufta kuri issilus varikliu sukasi kartu beveik vienodai....na suprantat...tai man reik jos
|
visose pardese ju yra. intercarse taivaniska pigiausia termotec firmos, pas mane du metai sukasi be problemu.
|
o kokia kaina naujos?kur ka dar kas pasiulis?
|
nu tai pasiziurek kiek kainuoja parduotuvej ir zinosi kiek nauja. ar mum viska uz tave padaryt
|
na seip ir yra forumas sukurtas tam kad dalintis info.. seip paklausiau nes naudota apie 100lt kainuoja ryt uzsuksiu i intercara ta tik kad butu vietoi
|
internete yra intercarso katalogas, ten gali pasiziuret ir kainas ir kuriam padalini yra vietoj ar nera.
|
as buciau labai diekingas tau jai tu man is to katalogo pasakytum kaina mano detales......
|
THERMOTEC 71,21Lt
AKUSAN 119,58Lt TOPRAN 127,78Lt SACHS 263,03Lt BERU 207,30Lt |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:20. |