![]() |
w140 s320
9 Attachment(s)
Sveiki, Gal kas galit padeti, nedega atbulines sviesos, lemputes geros, varlite nezinau, bet fiske buvau atjunges laidukus sujungiau bet nepadejo, kas galetu buti, saugikliai vietoj.
|
Kaip suprantu naujas pirkinys cia tavo?
|
visa vaizda ratai duoda, labai geri. o del varlytes tai uztrumpinus fiske turi degti atbulinis, o jei nedega tai gal laidas nutrukes kur, butu variantas praskambint laida i saugikliu puse ar i zibinto
|
Man tie raudoni suportai nelimpa prie tokios masinos.
|
na jo galima sakyt ir naujas jau pora men ji turiu :) tiesa dar rosiuosi bamperius ir moldingus tuos dazyti i dar tamsesne pilka :) noreciau dar gala suzemint, ir tiesa gal kas rastafkiu turi parduoti galan reiktu ;)
|
sveikinu su pirkiniu. pritariu waidosui suportai prie tos spalvos nekaip ziurisi. :)
|
as tai moldingus kaip tik kebulo spalva nudazyciau, naujoviskiau iskart atrodo masina
|
a man tai nekazka ta viena spalva pt vazineja visi vienodi ;p noriu kazko kitokio, na del suportu kaip kam, nes nesiruosiu ji daryt solidzia masina :) n oriu kaiptik dar labiau suzemint dar kanors priburt ;DD tiesa del rastafkiu jei neturit gal zinot kur parduoda? :)
|
Ratai tai geri, bet ar padangos per zemos, ar isnesimas netinkamas, kazkaip "kudai" atrodo ant tokios auto..
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:37. |