![]() |
Kaip išplaut dyzelį?
Sveiki,kolegos,atsitiko tokia bėdelė,vežiau aš dyzelio bačkutę ir ant posūkio išsimuturiavo iš gumos ir virto ant šono,tai išsipylė gal puslitris dyzelio ant kiliminės dangos bagažinėje,ploviau plovykloje po aukštu slėgiu su ūkiniu muilu,skalbimo milteliais,tryniau šepečiu,tačiau vistiek kvapas iš tolo jaučiasi,dabar bandau vedinti,bet gal žinote kokių būdų geriau išvalyti tą kilimą?
|
dar kokius tris kart isplausi, ir nebesijaus, arba labai minimaliai. salerka toks dalykas kad negaruoja, ne benzas cia, sunku su ja kariaut, is bedos nusipirk srote kita kilima
|
Man buvo išlašėję keli lašai kuro priedu, kur į traktorius pila (žiemą pilu periodiškai), tai nors pavarvėjo plastikinėj dėžėj, visa bagažinė savaitę smirdėjo. Tiesiog, daugiau vėdink, reikia saulės šviesos, praeis. Pakartotiniai plovimai pagreitina procesą (yra sonax salonų valiklis, panaikinants kvapus, žalia etiketė)
|
Dar vienas minusas dyzelio :D
|
aš turbūt nebemokėčiau važiuot su mašina jei salone salerka nesmirdėtų, nes kiliminė danga net nespėja išdžiūt nuo saleros :D
|
as tai net nejauciu to kvapo, kas kitas atsiseda i masina, sako kad salerka smirda :)
|
kam jus ta salerka po salona pylstot? :D ne ten pilat xebra..:guodzia:
|
salerka ant kilimo dar ne taip baisiai smirda kaip išlietas pienas ar naminis alus :xx:
|
Citata:
|
paveziokit serna ir nesmirdes saliarka :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:24. |