![]() |
W210 E270 turėtojams: kokia Jūsų degalų bako talpa?
:wave:Labas visiems MB W210 E270 turėtojams. Pastebėjau tokį dalyką, kad mano bako talpa nėra tokia kaip rašo knygoje ir neto puslapiuose. Įpylus pilną, kompas rodo 80 litrų talpą. Kai kur rašo, kad turi būti 65l., kitur 70l. O kaip pas Jūs, tie kurie turi E270?
|
Sweikas, nueini i http://www.mbclub.ru ivedi savo merso vin koda ir parodo kokia pas tave bako talpa, buna kad kai kurie uzsisako didesne bako talpa, taciau tai turetu buti pazymeta. Mano atveju 70 litru vietoj 65.
|
Kokia Jūsų degalų bako talpa?
Pagal vin kodą rodo, kad turi būti 70l., o rodo kai pilnas visus 80l.:wavecry:
|
Tai gal jie be rezervo nurodė tiek... Esu matęs kataloguose kartais rašo bako talpą, o tik paskui dar ir rezervą prideda
|
Kokia Jūsų degalų bako talpa?
Bet kurio atveju tai gerai. :vairuot:
|
pas mane su rezervu kazkur ~70l manau ;) nes kai lempuke uzsizieba, dar kazkur 62-63l uzsipila, o su rezervu apie 70km dar nuvaziaves buvau :D
|
pas mane pagal vin koda raso kad 70 litru, o kai prisipilu kompas rodo 78 arba 80, ir tai kartais kura buna kad perpilu ir jau bega lauk, o rodykle rodo kad nepilnas bakas :) gal kompas nesamones rodo as taip nusprendziau, siaip reiktu kolonele uzsipilti pilna baka ir paziureti kiek subegs, nes dar nesu to dares :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:08. |