![]() |
W220 tepalo slegio matavimas
Pamaniau kad butu gerai apsidrausti ir paziureti koks tepalo slegis, gal tie kompensatoriai nepamaitinami pakankamai tepalu...
Gal zinote, ar yra budas mechaniskai pamatuoti tai ? Ir jei yra tai kaip? Servise buvau - nerado kur pasijungti... |
tai kad kaip ir nera tokio pajungimo
|
kiekvienas variklis turi kažkokį įsukamą elektrinį tepalo slėgio daviklį, vietoj kurio galima isukt perėjimą mechaniniam manometrui, tik reikia tą perėjimą turėt ir rast elektrinio slėgio daviklio vietą
|
Citata:
|
tai gal issukant tepalo slegio davikli, kaip jau minejo kolega
|
siandien servise nerado kur ta vieta....
ir taip ir taip ziurejo nieko jie nerado.... |
na tu kaip vaikas - atsiversk normalų katalogą, o ne kokį Lietuvos rytą (gali katalogą rast tiek internete tiek rimtesnėje autodetalių parduotuvėje) susirandi tepalo slėgio daviklį, automatiškai bus parodyta kur jis sukasi ir tada ieškai jo realybėje ant motoro.
O be to kokio velnio lyst ten, kur nėra reikalo? Nebent jauti, kad tavo variklis jau kapais alsuoja |
geriausia apsauga, uzbegimas ivykiams uz akiu... Turiu garsa kuris sklinda is variklio ir neduoda jis man ramybes...
Gerai, kad tau viskas cia paprasta, nereikia pradet cia izeidinet... Kam tiek arogancijos ? Mano sritis nera mechanika, ir taip per daug zinau, kaip ITishnikas ir programuotojas. Beje, aciu uz patarima kaip ieskot ;) |
aš neižeidinėju
o jei kam taip atrodo, tada nieko nepatarinėsiu |
Tai, kad M113 lyg ir neturi alyvos slegio daviklio. Su manometru galima pamatuoti, yra variklio ''krutineje'' varztas ji issuki ir jungi monometra,
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:52. |