![]() |
MB C 200 kompressor
1997 metai. Kas tai per motoras? Kiek girdejau skirtas italu & portugalu rinkai. Kuo jis skiriasi nuo 230 kompressor? Ar yra tam tikru niuansu del ko nepirkt mb tokiu varikliu? Ir ar tai identiskas variklis 200 kompressor mb clk? Dekoju :drug:
|
Citata:
Geri varikliai, tik jei kompresorius pareina tai remontas kainuoja didelius pinigus |
2.0 Kopresor - toks pats variklis ir CLK ir C, geras, galingas ir pakankamai ekonomiskas, lygiai tas pats ir be kompresoriaus, stovi tiek C tiek CLK modeliuose.
|
teip teip, italu rinkai skirtas, kaip ir automobilis bus "italiskas" (visomis to zodzio prasmemis), nuo 2.3 K nesiskiria beveik (ag tiek pat, sukimo momentas gal mazesnis, bet nebaisiai). Na nzn, kompresoriaus bukle priklauso nuo vazinetojo, nesu girdejes, kad kazkam nusprogtu (siaip Silberi jis kainuoja apie 9K LT) bet shrote, tai visa varikli 2.3K gali nupirkt uz 3.5K Lt, siaip patarimas butu vienas, nepirk masinos turguj, nebus problemu su kompresorium :)
|
nesu tikras 100% bet man atrodo kad 230 kompresorius budavo amerikos rinkai skirtas. Bent jau as nemaciau is europos tokiu. :blush:
|
Citata:
|
tada nezinau bet kai priejo metas eiti T.A. tai vargo apturejau sociai nes pagal vin sifracija kuri budinga tik usa, Tuvlitoj kai suvede numeri ismete kad vairas desnej pusej ir kai tas buvo atspausdinta ant apziuros lapo prasidejo bajeriai, nenoriu net prisimint :cenzura:
|
Citata:
Bet jei ismete kad masina USA, tai kodel kompas parode kad desinej pusej vairas? |
Citata:
koliojausi 20min, vizualiai matosi kad jokiu pedsko vairo buvimo desnej net 2a buvau, nulis naudos vaziavau i silberi, aciu draugams pramuse man ant smugio pilna koplektacija pagal vin ir kai tik gavo ta lapa iskart praejau T.A. beja jokiu trukumu! tiesa buvo iskart prisistate keletas veikeju kurie siule uz 200Lt padaryti ir sake netriuksmaut padarys :) |
Vaje, po tokiu ivikiu turejo galva ilgai skaudeti :confused:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:29. |