![]() |
Nebepučia šilto oro - klaida 9026 (heat exchanger shutoff motor)
Viskas veikia lyg ir be priekaištų, pučiamo oro srautos stiprumas reguliuojasi gerai, šaldo gerai, vienintelis dalykas, jog visiškai nepučia šilto oro, nereaguoja į temperatūros nustatymus.
Pas pažįstamą kompiuterastą nuvaręs patikrinau, išmetė klaidą: 9026. Ir nukreipė, jog problema yra su detale M16/32. Pilnas kodas - A2118320184 (heat exchanger shutoff motor). http://s019.radikal.ru/i602/1204/2b/1cc574d9e6f9.jpg Ar kas buvo susidūręs? Dar kartą noriu pasitikslint prieš nupirkdamas detalę silbery. |
Turbut kiausai. Siulyciau pradziai patikrinti ar nereikia pakeist sepeteliu, kuriu kaina bus kokie 10lt
|
buvau susidures. sita detale ir keiciau. ~130lt kaina jeigu 4 zonu klimatas
|
140 mokėjau, autopaslaugoj. Simptomai buvo labai panašūs. Kaip supratau jie mėgsta nusibaigti.
|
Dėkui už atsakymus. Dviejų zonų, bet silbery šiuo metu kaip supratau atsinaujinusi detalė šiek tiek, nes ir kodas pasikeitęs, paskutiniai trys skaičiai 684.
Tai dviejų zonų klimai 149 Lt su PVM. Na turėtų susitvarkyti :) Beje, kad naujos temos nekurti, neteko susidurti su xenonu problema?: Visą laiką dega gerai (šviesa ne violetinė kaip prieš nusibaigimą), iš niekur pradeda mirkčioti kaip strobas, tada 2 sekundėm užgęsta, įsijungia ir vėl šviečia kaip nieko nebuvę kurį laiką :) Man vienintelė mintis, jog šikna su blokeliu. Į tą pusę mastau? |
manau blokelis grybauja nuo senatves, apkeisk pusem paziurek ar taip pat
|
Pas mane taip pat problema su šiltu oru, pučia tik šaltą. Kaip žinot kokio šilumos apytakos vožtuvo man reikia? kuris tinka, ar dviejų zonų ar 4 zonų?
|
Citata:
|
ne taip paprastai ten pamatysi ta koda. siaip Vin kodas i pagalba autokurte ar silberyje ir jie neapsiryks
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:51. |