![]() |
W140 ASR beda
taigi pas kolega s500 pastoviai uzsidegineja ASR ir kaip zinia dingsta pirma puse gazo pedalo, ta prasme ji spaudi, bet masina nereaguoja, tik nuo vidurio trauka atsiranda.
ASR kompa keitem su mano, tas pats velnias, niekas nepasikeicia. taigi klausimas del ko dar meta ASR klaida, jei kompas geras? kai ismeta ASR klaida nustoja veikt kondicionierius. kodel? |
Reikia keist visa pravodke nuo droselio. Man elektrikas tai dare, kontaktus jo tau anksciau siunciau, jam skambink, tarkis kada gali priimt. Patikrins dar kokia bukle pacio droselio, bet duodu 99%, kad bus kalta pravodke.
|
:good:
|
Su tuo ASR kariavau ilgai ir nuobodziai, visokie Rimo servisai, trikampio zvaigzde ir panasus tik babkes uz diagnostika imdavo, realiai nieko negalejo pasakyt konkretaus. Rekomendacijas ju klausyt net kenksminga, tas garazinis elektrikas vienintelis, kuris realiai pades ;)
|
Citata:
|
Aš balsuočiau labiau už laidus iki sklendės, bet pačioj skelndėj motoriukas irgi sėkmingai gali būti prie mirties.
|
gazo sklende, tai cia ta kur po srauto matuokle?
kaip tu ja plovei? isrinkai? ta prasme, kad iki jos daeit reikia kolektoriu nuiminet? |
Nereikia kolektoriau nuiminėt, bet taip, ji po filtrais ir matuokle. Per patį viduriuką įsitaisusi.
|
nu tai papasakok kaip plovei, ka darei?
|
Citata:
http://www.mb1.lt/showthread.php?t=60&page=41 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:12. |