![]() |
S202 standinimas?
Maniskis labai minkstai vaziuoja, kas is dalies yra pirvalumas, bet karts nuo karto nelabai saugiai pasijauciu, nes megstu siek tiek greiciau posukius isiminet ir pns..
Tad galvoju gal pasikeist spyruokles, kad ir padropintu siek tiek (itariu, kad atsirastu standumo?), bet siandien taip paziurejau is sono, kaip aukstai stovi tai net graudu pasidare. Su tokiu auksciu po bekele vazinet galeciau, o niekad nezinai prie kur gyvenimas priveda.. Tai dar mastau tiesiog amortiku keitima. Bet apsisprest vis tiek negaliu. Gal galite patarti ka daryti? Gal yra ir kokia kita iseitis? Isvis, kas turetu pigiausiai atsieit jusu manymu? (bet zinoma ir patenkintu norus) Dekui |
Pasikeisk pradziai visus amortikus kokius Sachs, tada paziuresi kaip vaziuoja
|
Citata:
|
Paaiskink man kokia itaka daro rastafkes standumui vaziuokles? tik is praktikos..
|
Citata:
|
Galiu is patirties pasakyti, uztektu ir sport spyruokliu, vien su jom ir dropas geras ir sustandeja auto, bet jei senesni amortizatoriai, tai prades nesmagiai joti su tokiom spyruoklem, overall tai pirmiausia spyruokles, tada jau kaip sugalvoji.
|
Gerai, o jeigu spyruokles, tai kur geriausia ju ieskot ir pagal ka nustatyt kokiu man reikia?
Nes itariu, kad bet kokios netiks.. :mastau: |
autogide maciau skelbimas buvo w202 kebului, ar net keli, tinka ir nuo w124.
|
Citata:
Pradeciau nuo pakabos komponentu tobulos bukles. Jeigu nori kietesnes tai gali ieskoti amortiku ir spyruokliu nuo galingu motoru |
http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...023139634.html
Cia mazdaug toks variantas tiktu, taip? Atleiskit, kad gal klausineju durnu klausimu, bet neseniai tik pradejau vairuot, o prie technikos manes nepazindino labai smarkiai, tai bandau pats kaupt informacija ir suvokima pagaut.. Tai va, ziuriu, kad siuo variantu pasikeisciau ir spyruokles ir amortikus ir neatsieitu tiek jau ir daug. Bet man toks pirminis vaizdas, kad spyruokles lyg ir pjautos, bet isiziurejus gal ir normaliai. Gal tik paranojikas tampu che che Ir isvis, cia normalus variantas? Patarkit, kas daugiau patirties turit, gal cia neverta net pirkt? Nes jei viskas normalu, kodel gi ne.. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:43. |