![]() |
w211 originalaus boso pajungimas. audio50aps
Xxx
|
kokios generacijos aps50 SA523 ar SA525, su cd keitikliu ar be pas taves?
Mute + Tel padeti rageli + Serv Mute + Serv + Audio Tel padeti + 8 + groteles. poto keire+ virsuje + Audio koks SW stovi raso? cia galimos kombinacijos :) |
Citata:
dekui uz sw numeriuka. |
Aš irgi planuoju įsidėti originalų sub'ą į jam skirtą vietą, nes pas mane irgi APS 50, tiesa yra CD changer'is virš peleninės, bet nėra subo :| Bagažinėje stiprintuvas yra.
Kiek, beje, sumokėjai šrote už sub'ą? Įdomu, negalima į APS 50 įsidėti originalaus Line-In? |
1 Attachment(s)
Vampyras prašė APS 50 foto, tai pridedu savo.
Ar įmanoma prie šito modelio prijungti originalią LINE-IN jungtį? Beje, ar yra kokios nors naudos iš APS 50 telefono funkcijos, jei porankyje nėra ragelio? Įmanoma kažką priburti ar neverta? |
Citata:
http://www.ebay.com/itm/Mercedes-BLU...item58963c7933 |
Citata:
ComfortTelefonie krausis ir telefonas, pokalbis vyks per BT. gali keisti i origialu Comanda ir Harman Kardon. visa kita klausk tu kurie prekiauja papildoma Hifi iranga. Kas tas Line-in? w211 naudoja Most :) |
Citata:
Pas kitus w211 "bardačioke" būna Line-in, arba kitaip AUX, jungtis, prie kurios gali pajungti pvz. telefoną ar kokį mp3 player'į ir klausyti muzikos. Klausimas: ar prie manojo APS 50 galima būtų prijungti Line-in/Aux "bardačioke" ar čia jau reikia pasikeisti į Command'ą ? Ebay mačiau galima nusipirkti originalų aux kabelį, bet ar galėsiu aš jį prijungti prie APS 50? Štai kur klausimas :) |
Citata:
|
aux lyg ir nebuna APS50 NTG2.0, nuo NTG2.5 prasideda.
pasieskok SD skaitytuvo su Most jungtimis, veikia visai normaliai, tik negali atgaliniu budu keitineti dainu, veikia tik i prieki. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:21. |