![]() |
Starquest MB C126 SEC 500
Sveiki esu naujas jusu MB1 forumo narys :) Beveik jau 2 mėnesiai as esu savininkas SEC500.Manau kad ne vienam is MB fanu sitas modelis įdomus,seip as nesu megejas forumu bet butu įdomu iklausit kitu fanu patarimus ir adekvačiu nuomonių.
Secas butu 1990 metu,juodas metalik. spalvos 185kw,kėbulo būkle ne is geriausiu ir kaip isaiskejo besitvarkant pakaba laukia jo daug virinimo darbu Beja pakabos irgi nerasta.Salonas odinis neblogai stovio laukia cheminio valimo ir smulkmenų tvarkimo,variklis veikia bet negraziai aukstos apsukos ir t.t. deze irgi duoda apie save zinot.Vienu zodziu kolkas as pats dar mazai ka apie ji zinau. |
sveikas prisijunges, is aparasymo supratau kad turi lavona ir turesi ka veikt artimiausius kelis metus :) idek foto, bus idomu stebet tavo kantrybe
|
nu jo sveikas tik salonas ir tas reiklauja cheminio :) bus kur litus kist :) kantrybes :)
|
sveikas prisijunges, kur foto? :)
|
|
na is fotkiu neatrodo kad toks jau uzmustas, nors fotkese variklio dugno ir vaziuokles nesimato :) tu ji gal nesenai pirkai? nes labai jau man kazkur matytas tas secas.
p.s. turiu du tokius ratus kaip galiniai, pirkciau siauresnius priekiui. |
Taip tik pora mėnesiu turiu ji.Realiai kalbant dugnas sveikas grazus ir bagaine irgi kaip ne keista, askq yra parudijimu bet ne skiles, daugiau bedu su priekiu o butent posparniai pacio kebulo ir stabilnikas kur prisisuka.Dar noreciau ji i geometrija nuvest iki pilnos laimes. Vienu zodziu darbu daug planuoju ji normaliai restauruot.
Citata:
|
sweikas prisijunges :welcome:
grazhus secas uzh kiek pirkai? kas pastumejo nupirkti toki aparata? Beja sekmes ilguose ir labai sunkiuose darbuose |
Aciu :) Realiai as jau seniai svajojau apie SEC,seip turiu dar viena projekteli Chrysler Conquest kuris jau daug laiko,pinigu ir nervu ateme tai nzn kaip su SECu seksis :) Pastumejo tas kad gavosi nusipirkt nebrangiai palyginus is visu parduodamu lietuvoje (~5k) ir tai kad mano sprendimas buvo priimtas labai greitai ir normaliai apie pasekmes nebuvo pagalvota :D , tai dabar bandau ji prikelt ir pats dar nesuprantu ar apsivoiau ar ne nusipirkes butent sita varianta :)
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:16. |