MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Mercedes-Benz Muziejus (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=13908)

deimantaz 2014-01-25 19:46

Mercedes-Benz Muziejus

Sveiki forumieciai turiu keleta klausimu kas esate buve Mercedes muziejuje Stuttgart'e? Kokios kainos bilieto ne jau gi visai dienai bilietas 8eur kainuoja :) https://museum-ticket.mercedes-benz....yService.faces ir kur galima butu Stuttgart'e pernakvoti uz nedaug euru, bet zmoniskai? Nes man iki Stuttgart'o 700km tad 7val +- kelio nes auto su kurio vaziuosiu Fiat 500C tai anas truputi netraukia, o ir nuovargis jauciasi po 100km, bet gal jei iseis su reno megane vaziuociau tai manau greiciau atvyksiu...
Aciu uz info :wave:

Artunas 2014-01-25 20:10

Nepamenu kiek tas bilietas, bet gali už jį būti ten kiek nori, tik kad nėra toks didelis tas muziejus kad reiktų po jį vaikščiot visą dieną. Ten tave pakels liftu į viršų, duos ausines pagal tavo suprantama kalbą, ir leisies po truputi žemyn. Na manau maksimum 3 val. Miegojom mes nelabai toli esančiame viešbutyje, nemažas toks, bet ekonominės klasės. Po 35 eurus žmogui mokėjom su pusryčiais. Bet geriau manau rasti mažą privatų viešbutuką, kainuos panašiai ar mažiau, bus jauku, ir gausi mielesnius naminius pusryčius.

Svarbu, nenuvažiuok tik pirmadieniui, muziejus pirmadienį nedirba.

deimantaz 2014-01-25 20:24

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 311588)
Nepamenu kiek tas bilietas, bet gali už jį būti ten kiek nori, tik kad nėra toks didelis tas muziejus kad reiktų po jį vaikščiot visą dieną. Ten tave pakels liftu į viršų, duos ausines pagal tavo suprantama kalbą, ir leisies po truputi žemyn. Na manau maksimum 3 val. Miegojom mes nelabai toli esančiame viešbutyje, nemažas toks, bet ekonominės klasės. Po 35 eurus žmogui mokėjom su pusryčiais. Bet geriau manau rasti mažą privatų viešbutuką, kainuos panašiai ar mažiau, bus jauku, ir gausi mielesnius naminius pusryčius.

Svarbu, nenuvažiuok tik pirmadieniui, muziejus pirmadienį nedirba.

Aciu uz issamu pasidalinima lieku skolingas :alus: :wave: As planuoju ateinanti penktadieni isvykti po pietu tad pernakvoti ir sestadieni keliauti i muzieju, o poto varyt atgal namo :vairuot:
O kada pats Artunai buvai jame?

Artunas 2014-01-25 20:50

Aš buvau 2011 metais, pakeliui į Catalonijos trasą Barselonoje. Gera kelionė buvo :)

Ateityje būtinai aplankyk Sinhaimo technikos muziejų, ten tai tikrai dienos reikia. Labai, labai įspudingas muziejus, nėra ką lygint su Mersu muziejum.

Čia visus liečia :hmm:

deimantaz 2014-01-25 21:04

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 311594)
Aš buvau 2011 metais, pakeliui į Catalonijos trasą Barselonoje. Gera kelionė buvo :)

Ateityje būtinai aplankyk Sinhaimo technikos muziejų, ten tai tikrai dienos reikia. Labai, labai įspudingas muziejus, nėra ką lygint su Mersu muziejum.

Čia visus liečia :hmm:

Tuoj uzmesiu aki google jau smalsu pasidare kas ten per muziejus :bounce:

Tomskis 2014-01-25 21:06

paziurek booking.com , yra ir uz 100lt kambarys. Jeigu neislepes esi, tai pigiai apsisuksi

deimantaz 2014-01-25 21:29

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 311597)
paziurek booking.com , yra ir uz 100lt kambarys. Jeigu neislepes esi, tai pigiai apsisuksi

Tomski as paprastas kaip ir tu ;) butu auto su kuriuo keliasiu universalas tai jame miegociau :D, bet db ti fiat 500 tai ne kazka

ShotGun 2014-01-25 22:00

Muziejus, kaip ir Artunas rasė, ten nusileisti kokios 3 valandos, nebent ten kiekviena smuklmena apziuretum, tai yra ne tik masinas, bet ir visokius aksesuarus, kuriu ten belekiek. Pvz. kokios nors kelionines stopkes is 192x metu. Kas dar labai patiko, kad buvo keli youngtimeriai pardavimui isstatyti, pvz w140 ir w126 ar panasiai, tik ridos pas juos iki 50k km, tai atrodo bukle, kaip nauju masinu is salono. Ir dar salia muziejaus kitame fligelyje yra nauju mersu salonas nemazas, tai ten tiesiog nueini ir gali landziot po tas masinas pigesnes kiek tik nori, tik mano atveju buvo uzrakintos s class, maybach ir cls. o visose kitose pasisedejau. Kadangi buvau sekmadieni, tai ten personalo beveik nebuvo, kaip sakant nieks nesimaise.

P.s. vaziuok su c123, tada prie pat duru galesi prisiparkuot, ten specialiai tik senesnius mersus priima.

vampyras 2014-01-25 22:06

V8 Hotel Böblingen prie A81 autobano tuo paciu galesi Meilenwerk aplankyti ten irgi yra i ka paziureti.

deimantaz 2014-01-26 04:41

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 311620)
Muziejus, kaip ir Artunas rasė, ten nusileisti kokios 3 valandos, nebent ten kiekviena smuklmena apziuretum, tai yra ne tik masinas, bet ir visokius aksesuarus, kuriu ten belekiek. Pvz. kokios nors kelionines stopkes is 192x metu. Kas dar labai patiko, kad buvo keli youngtimeriai pardavimui isstatyti, pvz w140 ir w126 ar panasiai, tik ridos pas juos iki 50k km, tai atrodo bukle, kaip nauju masinu is salono. Ir dar salia muziejaus kitame fligelyje yra nauju mersu salonas nemazas, tai ten tiesiog nueini ir gali landziot po tas masinas pigesnes kiek tik nori, tik mano atveju buvo uzrakintos s class, maybach ir cls. o visose kitose pasisedejau. Kadangi buvau sekmadieni, tai ten personalo beveik nebuvo, kaip sakant nieks nesimaise.

P.s. vaziuok su c123, tada prie pat duru galesi prisiparkuot, ten specialiai tik senesnius mersus priima.

Dekui uz info ;) na mano senolis c123 lietuvoj ziemoja :fire: na jauciu ateinanti 6dieni turesiu turininga :taip:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:44.