![]() |
w202 keistas garsas is priekio
Sveiki forumeciai, gal kas susidure su tokia problema , w202 93m. 1.8 , keistas garsas is priekio toks jausmas kaip metalas i metala musasi, buvau servise nieko nerado , siandien su tevu vazinejau, nes draugai sako kas as tiesiog eskau to ko nera, nes zino kad labai masina priziuriu :) tevas irgi sako yra garsas, bet nepastvoviai vazioji geru keliu pvz 70km biski pastuksena , vazioji ant duobiu jo nera, tai siandien kol buvo saltas viskas stukseno , nuvaziavau i servisa prasilo jau to garso ir nera, blemba mistika kokia , nemanau kad nuo salcio nes praejta ziema nebuvo jokiu pasaliniu garsu salta silta nesvarbu. Servise pasake kad cia ne vaziokle, nes visalaik stuksentu, o cia to yra to nera, ir nesvarbu koks kelias geras ar blogas. Gal kas susidure su tokia problema, ar zino kas gali buti, buciau labai dekingas :) gal kokie sailentblokai, anksciau galvojau kad duslintuvas , bet su juo viskas tvarkoj nors is apacios irgi stukseno
|
Amortizatoriu apatinės tvirtinimo įvorės išsimalę jau gali būti. Servise jų niekas nemato ir net nežiūri.
|
stabilizatoriaus ivores gali pasikeist, nepakenks, kainuoja jos ten 20lt uz visus 4vnt
|
Dekui vyrai , kazka galvosiu , trecadieni vaziosiu vel diagnostika daryti pasakysiu tegul ziuriu tos stabilizatorius amortikus ,
|
pirma reiktu apsisprest ar is pakabos ar is motoro garsas sklinda, nesunku ta isgirsti. seip is motoro nelabai sklis garsai kai sukasi didelem apsukom, ant laisvu nebent.
|
Metalinis stuksenimas, pazystamas kazka minejo apie variklio pagalves, galiu viena pasakyti aisku gal cia sutapymas pries tos salcius viskas buvo ok :)
|
tai palauk kol praeis salciai, pas mane ryte uzkurus sarnyras girgzda, pravaziuoji kelis km ir praeina. su tokia temperatura nera ko ieskot slieku, baigsis salciai, baigsis bedos :)
|
pas mane per salcius girgzdejimas is galo keleivio puses atsirado, amortikas ar kas kitas gali girgzdet? pastoviai girgzda kai tik judinamas galas
|
Jei būtų variklio pagalvė, tai turėtum jausti vibraciją.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:26. |