![]() |
Parduodu -Naujos Dalys MB Automobiliams
Naujos dalys (Lemforder, Febi, Trw, Moog, Sasic, Delphi, Ruville ir t.t),
Tepalai (GM, Repsol, Valvoline, Shell, Liqui Moly, Castrol, Mobil, Total), Filtrai (Knecht, Mann, Purflux, Fram, Bosch, Filtron ir t.t.) Akumuliatoriai (Varta, Bosch, Exide, 4max), Klauskit padėsiu išsirinkti detales, prašau ieškant detaliu pateikt pilna informacija apie automobili ir jei turite detalės kodą. Naujos Dalys 20-40% pigiau. Vilnius. El. paštas: detalespigiau@gmail.com Mob.: +370 626 52777 |
kontora su itartinu gmail'u pasitikejimo nekelia ;)
|
cia tokiu perikupu dabar pilna atsirado, turi nuolaida parduotuvej ir perpardavineja :) man rodos daugiau maziau visi cia jas turi.
|
Ne vienus metus jau prekiauju dalimis, ir čia ne pagrindinis mano darbas, o siūlau jas nes tai mano hobis, siūlau daug pigiau įsigyti naujų detalių, nėra kitokio el. pašto nes nekuriu jokių įmonių, kad neturėt papildomų įšlaidu, kurių nereiktu įskaičiuoti į kainas, visada patariu, jei žmogui neprireikia detalės paimu atgal, kol nepamėginsit nežinosit kas patikimas kas ne :)
|
Citata:
|
o as pameginsiu zmogui ir parasysiu. w220 priekines kaladeles 130 trw, o galiens 110lt trw.
|
Nu va o jei kas pigiau pasiūlė, pasiūlysiu pigiau dar, nes kainos kiekviena savaite keičiasi. Man rodos reik nesidomėt iš kur gauna o džiaugtis gavus pigiausiai. Čia juk visi bendrainčiai ir man negaila pigiai atiduoti detales. :)
|
Viskas gal ir ok. Bet turiu klausima.
PVM saskaita faktura rasot? |
Labai prireikus išrašau ir sąskaitas.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:37. |