![]() |
Varva tepalas
Sveiki,
auto MB W211 E320 CDI, 2003-06 kuri laika pastebejau, kad kur pastovi masina, ten privarveje tepalo buna, garaze irgi bala susidarius. Apsaugas nusiemiau is apacios paziuret, bet nelabai radau saltini, bet kazkur is salono puses, nes net deze apibegus (dezes tepalai tvarkoj, neseniai tikrinau/keiciau). Vienas meistras, kuris mercedes uzsiima, per telefona isbure man, kad bus ausintuvas - 1000lt su detalem ir darbais. Sako cia sitiem 320cdi taip buna. Gal kas pakomentuosit? Niekur nerandu info apie tokius dalykus. |
Citata:
|
jei nuo dezes varva, tai per galini salnika gali but.
|
Dekui uz atsakymus.
Nuveziau sale darbo i paprasta servisiuka ir ten viska man surado. Pasirodo, kad tepalo pas mane niekur neleidzia, bet mano mersas - tikras varveklis :D kuro slangute prakiurus ir ausinimo skyscio tos sakotos slangos vienoj vietoj chamutas nebesilaike, tai bego ir kuras, ir ausinimo skystis. Atrode baisu, bet issisukau labai pigiai :D |
Citata:
|
Citata:
|
galėtum dar ir atitinkamoje temoje paviešinti to meistriuko-svolačiuko kontaktus, kad daugiau vargšelių nepasimautų.
|
prie ko tas meistras svolacius?jam tik telefono pasake jog gali buti ausintuvas,nes jis net nemate tos masinos,tai nereiskia jog jis butu keites ta ausintuva ir paemes 1000lt.gal butu rades ta pacia beda uz 10lt.
|
Citata:
|
Kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad Vilniuje normaliu meistru nera... Jei sutvarko, tai salone kapitalinio valymo reikia, nes viskas tepaluota, isterliota ir pan.
O to zmogaus as neviesinsiu, nes jis man tik pabure skambucio metu. Gal ne viska isgirdo telefonu, uzsicinkino ties tepalas varva ir skele ta savo diagnoze, kas jam dazniausiai papuola situose mersuose. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:48. |