![]() |
W211 parktronikų veikimas
Žėkit kaip pas jus veikia parktronikai, ar jie įjungus atbulinį bėgį ištisai pypsi, o artėjant prie kliūties pypsėjimas dažnėja (nu kaip visose mašinose)?
Ar veikia kaip pas mane: artėjant prie kliūties niekas nepypsi, tik užsidega daugiau pakrtroniko lempučių. O priartėjus prie kliūties visai arti grėsmingai supypsi, nu tipo jau stok. |
Citata:
|
kad kitose mašinose nebūna priartėjimo skalės, todėl ir pypsi visada. o čia galima žiūrėt kiek liko privažiuot. viskas čia pas tave normaliai ir protingai padaryta. ne veltui mb.
|
As pripratau, kad pypsi visada mano vw ir tada pamirses kad su mb vaziuoju paemiau stulpeli, nes pypt pradejo jau kai per velu buvo :D
|
Pas mane pradeda degti lemputes ir nepypsi, kai arciau privaziuoji pradeda pypseti su pertraukomis o kai labai arti privaziuoji pradeda leisti istisini garsa
|
jo, man irgi kazkaip nepatiko kad per velai pradeda cypt. nebent reikia letai parkuotis :D
|
Jeigu naudojiesi parktronikais tai nera kur skubet, tie kurie gali skubet jie ir be parktroniku greit parkuojasi
|
Citata:
|
ačiū už info!
Pritariu, kad parktronikai tam atvejui, kai parkuojiesi lėtai ir atsargiai. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:53. |