![]() |
Problema del vandens patekimo į saloną
Sveiki turiu nemalone didele problema ! kai lyja randu slapius kilimelius, itariu kad leidzia po valytuvo apacia,langu sonuose drenazas vandeniui nubegti svarus,po valytuvu irgi svaru.Man bega salone ties kelenu aukstyje esancia gumele ,kiek suprantu tai laikosi vanduo, kazkur nenubega. Gal esate kas susidure su panasia problema, arba turi patarimu kaip elgtis? Dekoju
|
uzsikiso latakas po kapotu keleivio puseje nuo lapu ir spygliu. Bega per salono filtra
|
Citata:
|
Problema del vandens patekimo į saloną
Labas salono filtras yra desinej pusej man bega pro kaire puse po valytuvu lygtais kiek issiaiskinau bet ten neina prieiti paziureti kisau vela viskas svaru atrodo .Neisivaizduoju ka daryti .Negaliu isideti kilimeliu po lietaus viskas slapia :(
|
Citata:
|
pas mane liuko nera ,o del oro reiks pabandyti butinainai :)
|
uzsikiso latakas, bega pro saugiklines skyle
|
CLK W 208 Problema del vandens patekimo į saloną
Sveiki turiu nemalone didele problema ! kai lyja randu slapius kilimelius, itariu kad leidzia po valytuvo apacia,langu sonuose drenazas vandeniui nubegti svarus,po valytuvu irgi svaru.Man bega salone ties kelenu aukstyje esancia gumele ,kiek suprantu tai laikosi vanduo, kazkur nenubega. Gal esate kas susidure su panasia problema, arba turi patarimu kaip elgtis? Dekoju :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:12. |