![]() |
W211 Ar visi E klases Avantgarde langai zydros spalvos
Norejau paklausti ar kas tiksliai zino, ar visu Avantgarde modeliu langai gamykliskai zydros spalvos?
|
Taip
|
Ziurek, o kaip dabar gaunas... susitikau siandien su draugu pas mane W211 ir pas ji W211 abu Avantgarde tik mano is amerikos ir langai zymiai tamsesni , bet matosi kad plevele tamsinti (zydri), o jo sviesesni zydri bet be pleveles ( jo masina europine). Tai tipo taip iseina jei nulupus mano langus jie butu tokie kaip jo???:confused:
|
Pagal mane tai taip ir turetu buti. Melyno atspalvio tonuoti langai yra viena is butinu avantgarde opciju.
|
Citata:
|
NE nes turi kolega w210 ir balti balti stiklai :)
|
tai jis ir atvaziavo is USA su tokiais langais ir dar ant pleveles tokie lipdukai yra tipo atitinka kazkoki saules laidumo reikalavima
|
Siaip gali pasitikrint pagal VIN numeri. Opcijos numeris: 693 blue heat insulating glass, side and rear windows, rear window laminated safety glass, windscreen clear glass
blue heat insulating glass all round, tinted strip rear window single pane safety glass (с 01.10.1994) |
O kur galima pasitikrinti apart silber, gal galima kazkur nete ivesti Vin. ir parodo?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:46. |